نوشته شده توسط : abbuse

'اصغر بهرامعلی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در مشهد افزود: 30 درصد حمل و نقل مسافران ریلی در ایام نوروز توسط این لوكوموتیوها انجام خواهد شد.

وی گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده ظرف چهار سال 150 دستگاه لوكوموتیو جدید وارد ناوگان ریلی كشور می شود.

او اظهار داشت: از پاسال تاكنون 30 دستگاه از این نوع لوكوموتیوها به كشور وارد شده و 120 دستگاه دیگر نیز با فناوری زیمنس و به صورت مشترك در داخل تولید می شود.

وی افزود: تا پایان سال آینده تعداد لوكوموتیوهای جدید وارد شده به ناوگان ریلی كشور به 78 دستگاه خواهد رسید كه آنها را به حمل و نقل در مسیر بارگاه رضوی اختصاص می دهیم زیرا اولویت نخست ما جا به جایی مسافر و تسهیل شرایط حمل و نقل در مسیر مشهدالرضا است.

وی اظهار داشت: در صورت تكمیل ظرفیت و نیاز این مسیر، در مراحل بعد به تدریج لوكوموتیوهای جدید را به سایر مسیرهای كشور اختصاص می دهیم.ك/2

2713/664



:: برچسب‌ها: کلیسا ,
:: بازدید از این مطلب : 428
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز دوشنبه ایرنا،‌ كادر فنی تیم ملی كشتی فرنگی ایران بلافاصله پس از قهرمانی در مسابقه های كشتی قهرمانی بزرگسالان آسیا در كره جنوبی، اردوی آماده سازی را بار دیگر در خانه كشتی بر پا كرد تا كشتی گیران هر چه بیشتر برای حضور در رقابت های گزینشی بازی های المپیك مهیا شوند.

در همین راستا، 'ایرج اسفندیاری‌ فر' در گفت و گو با سایت رسمی فدراسیون كشتی گفت: بهترین سبك وزن‌ های كشتی فرنگی جهان در قاره آسیا حضور دارند و همین مساله، كار سبك‌ وزن ‌های كشورمان را در مسابقات آسیایی كره جنوبی سخت كرده بود.

وی اضافه كرد: این مسابقات باعث شد تا ما بهتر از قبل، سبك ‌وزن‌ های دوم و سوم خود را محك بزنیم.

مربی سبك‌ وزن ‌های تیم ملی كشتی فرنگی كشورمان اظهار كرد: واقعیت این است سبك وزن‌ های كشتی فرنگی آسیا، كشتی‌ گیران بسیار خوب و قدرتمندی به حساب می آیند كه اكثر آنها در سطح جهان و بازی های المپیك دارای مدال های مختلف هستند.

اسفندیاری فر گفت: حمید سوریان سال هاست كه در وزن 55 كیلوگرم كشتی فرنگی برای كشورمان افتخار و مدال كسب كرده است و هنوز كسی نتوانسته است جای خالی او را برای ما پر كند.

وی در باره عملكرد ضعیف محسن حاجی پور در مسابقه های آسیایی كره جنوبی در وزن 55 كیلوگرم گفت: حاجی‌ پور در این مسابقات ضعیف عمل كرد. زیرا او به لحاظ روحی و روانی نتوانست خود را آماده‌ مسابقات كند كه البته دلیل آن نیز برای ما روشن است.

حاجی ‌پور هرگاه سر وزن قانونی خود در مسابقات حاضر شده، عملكرد خوبی نداشته است. او در مسابقات جام جهانی نیز به این دلیل خوب ظاهر شد كه رقابت ها با دو كیلوگرم ارفاق وزن برگزار شد.

اسفندیاری‌ فر با بیان اینكه حمید زارع نیز دو سال پیاپی به مقام قهرمانی ایران رسیده بود و ما باید او را در یك مسابقه مهم خارجی محك می‌ زدیم، گفت: زارع در این مسابقات نشان داد فقط در مسابقات داخلی یك كشتی‌ گیر شش دانگ است و در میدان های خارجی مشكل دارد.

اسفندیاری فر اضافه كرد: امید نوروزی هم در وزن 60 كیلوگرم مثل حمید سوریان یك مهره‌ قابل اعتماد است كه با سایر حریفان داخلی خود فاصله‌ زیادی دارد. ما در حال حاضر می‌ دانیم كه در وزن های سبك، ضعف‌ ها و خلاء ‌هایی داریم و باید آنها را پر كنیم. مربی تیم ملی كشتی فرنگی ایران در پایان خاطرنشان كرد: به هرحال برای ما نتایج مسابقه های قهرمانی آسیا در كره جنوبی ارزشمند بود ولی هدف اصلی ما نبود.

برنامه اصلی ما در گام نخست، رقابت های گزینشی المپیك و سپس بازی های المپیك 2012 لندن است كه امیدوارم نتایج خوبی در این مسابقه ها بدست آوریم.

9162 / 1589



:: برچسب‌ها: نیکون , لندن , چشم انداز ,
:: بازدید از این مطلب : 515
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز دوشنبه ، تیم فوتبال شاهین بوشهر كه شرایط مناسبی در جدول رده بندی مسابقات فوتبال قهرمانی باشگاه های برتر ایران ندارد ، در پی تعطیلی لیگ برای تشكیل یك مرحله اردوی آمادگی به تركیه سفر كرد.

این تیم در مدت یك هفته اردوی خود در تركیه قرار است دو دیدار تداركاتی برگزار كند كه تاكنون حریفان این تیم مشخص نشده است.

تیم فوتبال شاهین بوشهر ، برای برپایی این اردو با اكثر بازیكنان خود در استانبول حضور یافته است.

حمید درخشان سرمربی جدید تیم فوتبال شاهین بوشهر در مدت تشكیل اردوی این تیم در تركیه دو مرحله تمرین در روز برای بازیكنان در نظر گرفته است.

خاورم ** 230



:: برچسب‌ها: فلوریدا , واشنگتن , تایوان ,
:: بازدید از این مطلب : 567
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

عبارت فوق، دیدگاه مشترك شركت كنندگان در نخستین میزگرد 'رسانه ها و انتخابات' به میزبانی خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) دفتر استان قم بود.

حجت الاسلام 'صادق گلزاده' مدیر اطلاع رسانی و مشاركت های مردمی دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم ، 'مرتضی داستانی' مدیرمسوول روزنامه سراسری 19 دی، 'محمد مهدی صادقی' استاد دانشگاه قم ، 'احمد استاد جعفری' استاد دانشگاه پیام نور و 'محمد سلطانمرادی' رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی مركز قم در این میزگرد حضور داشتند.

شركت كنندگان در این میزگرد در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نقش انكارناپذیر رسانه ها در ارتقای فرهنگ سیاسی، افزایش مشاركت های عمومی، ایجاد شور و نشاط، افزایش امید در جامعه و نهایتا حضور آگاهانه و استوار در عرصه های مختلف بوِیژه انتخابات را یادآور شدند.

شركت كنندگان در این میزگرد براین نكته هم نظر شدند كه در شرایط كنونی، رسانه ها و مطبوعات باید با ترسیم مسیری سالم برای تصمیم گیری ، فضای مناسبی برای مشاركت آگاهانه مردم فراهم كنند.

در این میزگرد ، دیدگاه های متنوعی در باب رسانه و انتخابات بیان شد كه خلاصه این مباحث از این قرار است:

** عوامل مشاركت مردم در انتخابات چیست؟

- مرتضی داستانی: عوامل حضور مردم پای صندوق های رای را نمی توان در یك عامل خلاصه كرد. شاید نخستین عامل، شناخت وظیفه و حس مسوولیت پذیری است و مسوولان باید با بهره گیری از تمامی امكانات به شهروندان توجه دهند كه حضور آنها در انتخابات بسیار حائز اهمیت است.

- حجت الاسلام گلزاده: رسانه ها بخشی جدایی ناپذیر از زندگی مردم هستند و به عنوان یكی از ابزارهای فراگیر و گسترده در پررنگ و كمرنگ شدن حضور مردم در انتخابات نقش مؤثر و تعیین كننده دارند. از این رو، علاوه بر توجه به كاركردهای مثبت و سازنده آن در توسعه سیاسی جوامع، باید با تدوین راهبردها و سیاستگذاری مناسب، به منظور تقویت مبادلات فرهنگ اسلامی ـ بومی، در تقویت و رشد رفتار انتخاباتی شهروندان گام برداشت و توسعه سیاسی در رفتار انتخاباتی را به نسل های آینده منتقل كرد. رسانه ها و مطبوعات باید با ترسیم مسیری هموار برای تصمیم گیری مردم و به وجود آوردن زمینه ای پرنشاط برای ورود مردم در انتخابات تلاش كنند. در این شرایط، مردم با شناخت دقیق نمایندگان اصلح را انتخاب می كنند كه نتیجه مثبت آن به استان و در سطح كلان به كشور خواهد رسید. رسانه ها باید با پرهیز از افراط و تفریط، حریم ها را حفظ و اصول بی طرفی را رعایت كنند تا در پرتوی اطلاع رسانی مناسب آنها مجلسی قوی با حضور نمایندگانی دلسوز كه دغدغه آنان رفع مشكلات مردم است، تشكیل شود.

** رسالت مطبوعات در برگزاری انتخابات

- صادقی: از آنجایی كه مطبوعات نقش خود را در اطلاع رسانی و آگاهی بخشیدن در كل جامعه و برای همه اقشار ایفا می كنند، لاجرم باید به دور از سیاسی بازی و جناح بندی های رایج به انعكاس و معرفی واقعیت ها بپردازند در غیر اینصورت ممكن است نتیجه آن منجر به انتخاب افراد غیر اصلح شود و روانه كردن نامزد غیر اصلح به مجلس اثرات زیانباری را برای جامعه به همراه خواهد داشت. وظیفه اصلی مطبوعات در انتخابات معرفی نامزدها و سوابق و عملكرد و خط فكری آنان بمنظور آگاهی بخشیدن به مردم است و اگر محاسن كاندیداها بازگو می شود و نقاط قوت و روشن آنان مطرح می شود، باید در كنار آن نقاط ضعف و تاریك آن نیز گوشزد شود كه اصل بی طرفی رعایت شده باشد تا مردم با آگاهی و اختیار، انتخاب خود را انجام دهند؛ نه با تحمیل یا تعریف و تمجید بیش از حد و یا با تخریب و ترهیب. باید نامزدها آنگونه كه هستند به جامعه معرفی شوند تا مردم با انتخاب صحیح زمام امور را به دست افرادی بسپارند كه پاسدار حریم ارزش های مقدس كشور و هنجارهای اجتماعی در جامعه باشند.

- استاد جعفری: رسانه ها به همان اندازه كه نقش تعیین كننده و مثبت در مشاركت های سیاسی دارند ممكن است پیامدهای منفی نیز داشته باشند. به عنوان مثال، انتشار وعده های دست نیافتنی برخی نامزدها بدبینی مردم را به دنبال داشته باشد؛ لذا اطلاع رسانی صحیح و واقع گرایانه باید مدنظر رسانه قرار گیرد كه عواقب ناخوشایندی را برای جامعه به همراه نداشته باشد.

** بایدها و نبایدها در تبلیغات انتخاباتی

- داستانی: افرادی كه شایستگی دارند اما از قبل سمتی نداشته اند فرصت زیادی برای تبلیغات و شناساندن خود به مردم ندارند اما كسانی كه در دوره های قبل نامزد یا دارای سمت های خاصی بوده اند از مزیت شهرت جهت كسب آرا استفاده می كنند اما افراد ناشناخته،عملا نمی توانند در درون افكار عمومی نفوذ پیدا كنند و دیدگاه های آنان بازخوردی پیدا نمی كند. این افراد تنها گرم كننده تنور انتخاباتی هستند و این به این معنا است كه فرصت تبلیغاتی یكسانی برای همه كاندیداها فراهم نیست .

- حجت الاسلام گلزاده: كسانی كه درگذشته دارای مسوولیت یا نمایندگی دوره های قبلی مجلس بوده اند می توانند از این موقعیت به عنوان یك برگ برنده به درستی استفاده كنند و این به معنای بی عدالتی نیست، بلكه بدان معنا است كه این افراد مورد آزمون قرار گرفته اند. افرادی كه نزد عامه مردم شناخته شده نیستند، شاید هنوز حضور در مجلس برای آن ها زود باشد. جهت شناخت نامزدهای انتخاباتی، رسانه ها و احزاب و گروه های مرجع به همراه معتمدان محلی می توانند شهروندان را یاری كنند. این كه شهروندان بخواهند مستقیما نامزدها را بشناسند این امر از طریق مطبوعات در شرایط مناسب و سالم امكان پذیر است .

** تبلیغ و ضرورت ها

- داستانی: جلوگیری از تبلیغات سنگین موجب سردی انتخابات و كم شدن شور انتخابات می شود؛ زیرا با چند جزوه و تراكت های كوچك نمی توان در شهرهای بزرگ كاری از پیش برد. مشكل دیگر در این عرصه این است كه 90 درصد رسانه های كشور دولتی و 10 درصد خصوصی است. رسانه های دولتی به لحاظ قانونی نمی توانند در زمینه تبلیغات نقشی ایفا كنند. نیمی از رسانه های خصوصی نیز وابسته به گروه خاصی هستند و لذا فرصت تبلیغات در رسانه ها بسیار اندك است. به خصوص، این سردی زمانی تشدید می یابد كه رقابت های جناحی نیز به حداقل كاهش یابد. در خنثی سازی توطئه های دشمنان پشتیبانی مردم و حضور در انتخابات موثرتر از تجهیزات نظامی است و و مردم باید بدانند شركت در انتخابات یك وظیفه ملی و شرعی است و باید به سمت حضور حداكثری حركت كنیم.

- گلزاده: اگر شخصی مستقل، امكان تبلیغ نداشته باشد و سرمایه داری نیز پشت سر او نایستاده باشد باید از طریق فرهنگسازی و از طریق مطبوعات به تبلیغات بپردازد تا از هرگونه تشریفات و نفوذ سرمایه داران در مجلس جلوگیری شود. در شرایطی كه ما در تحریم اقتصادی هستیم نامزدها نباید با تكیه بر قدرت مالی خود یا حامیانشان به مجلس راه پیدا كنند كه این امر اسراف است و اسراف مخالف آموزه های دینی ما است. نامزدها با صداقت خود را به مردم معرفی كنند اما گاهی شاهد هستیم در تبلیغات برخی از نمایندگان حرف های بزرگی زده می شود كه اگر تمام قدرت كشور هم جمع شود از عهده تحقق وعده بر نمی آید كه این وعده های دروغین ، غیر اخلاقی و غیر عقلانی است و داوطلبان باید از آن ها پرهیز كنند. مسوولان اجرایی باید با رفتارهای ناسالم برخورد كنند و نظارت كاملی بر رفتار انتخاباتی آن ها داشته باشند. آگاهی مردم با شفاف سازی و اطلاع رسانی به موقع و صحیح بالا ببرند كه در این فضای انتخاباتی مردم با انتخاب سالم ترین فرد درس عبرتی به متخلفین خواهند داد.

*** راهكارهای گرم شدن تنور انتخابات

- داستانی: برگزاری مصاحبه های چالشی جدی با نامزدها علاوه بر اینكه تبعیض های تبلیغاتی را جبران می كند ، گرم كننده فضای انتخاباتی نیز می شود. رسانه های خبری واسطه اصلی میان سیاستگذاران و توده مردم هستند. رسانه ها توده ها را بسیج می كنند تا اندیشه های جدید و تكنیك های مدرن را بپذیرند. وظیفه دشوار رسانه ها این است كه ساختار سیاسی با ثبات و پایداری را بنا كنند كه در آن ساختار، محیط اجتماعی همگون و شایسته ای پدید آید و آن نیز به گسترش توسعه ملی سرعت دهد. در این ارتباط وظیفه رسانه های گروهی، متحد كردن همه مردم كشور و تشویق و واداشتن آنان به مشاركت در امور سیاسی مانند انتخابات است. مطبوعات و رسانه ها باید پیام مردم را به گوش مسوولان برسانند و پل ارتباطی مردم و مسوولان باشند. رسانه ها باید كارگاه وجدان عمومی و انتقال دهنده مطالبات مردمی باشند .

- استاد صادقی: یكی از وظایف رسانه ها این است كه واقعیت های سیاسی و اجتماعی را به درستی به تصویر بكشند. ایفای نقش وجدان جمعی مستلزم این است كه رسانه ها بتوانند تمام نظام اجرایی را نقد كنند، زیرا انتقاد سازنده با رفع خطا و اجرای درست امری سازنده است و می تواند در نهایت گرمابخش تنور انتخابات باشد. نقش رسانه ها هدایت و تاثیرگذاری بر افكار عمومی، ساختن ایدئولوژی و فرهنگ توده ای، پرورش شهروندانی نقاد و ایجاد همبستگی اجتماعی در جامعه ای باز و كثرت گرا است.

- استاد جعفری: رسانه ها در زمره نهادهای مدنی بشمار می آیند و نقش مهمی در موفقیت فرایندهای مدنی و دموكراتیك دارند. رسانه ها صرفا نقش مثبت در این پروسه ندارند، بلكه به همان میزانی كه این نقش را دارند از نقش منفی هم برخوردار هستند.

** كاركردهای مطبوعات در انتخابات

- صادقی: مطبوعات در كشور ما به طور همزمان دو نقش اصلاحی و تخریبی را بازی می كنند كه البته در كشور های دیگر نیز این امر صادق است. این نقش ها را می توان در سه مرحله زمانی قبل از برگزاری انتخابات و در جریان تبلیغات نامزدها، روز برگزاری انتخابات و بالاخره پس از برگزاری انتخابات و اعلام نتایج، برجسته ساخت. با توجه به واقعیت های كنونی می توان در این مراحل، مهمترین نقش تخریبی رسانه ها در شایعه پراكنی، تخریب نامزدهای مخالف، توصیف بیش از حد از نامزدان موافق، زیر سوال بردن اصل انتخابات، اتهام وارد كردن به مسئولان برگزاری انتخابات و بزرگ ساختن چالش ها خلاصه می شود.

- استاد جعفری: رسانه ها نقش های مثبت بسیاری در انتخابات دارند كه از آن جمله می توان به اطلاع رسانی دقیق و بموقع از جریان برگزاری انتخابات، تشویق مردم به مشاركت، معرفی نامزدهای انتخابات به مردم، برجسته كردن اهمیت انتخابات برای مردم، تاكید بر انتخاب چهره های ملی و علمی، انتقاد سالم از مسئولان برگزاری انتخابات، تاكید ویژه بر سهم زنان ، كم ارزش جلوه دادن چالش ها بر سر راه برگزاری انتخابات و امیدوار ساختن مردم اشاره كرد.

** نقش رسانه در افزایش مشاركت مردمی

- گلزاده: اساساً از رسانه‌ها به‌عنوان ركن چهارم دموكراسی یاد می‌شود؛ ركنی كه از یك طرف با مردم و از سوی دیگر با حكومت در ارتباط است. نقش رسانه‌ها در مشاركت از این منظر معنا پیدا می‌كند.

برای ایجاد مشاركت لوازم گوناگونی نیاز است از جمله این لوازم، ابتدا موضوع یا محملی خاص برای مشاركت، دوم كارگزاران و متولیان مشاركت یعنی كسانی كه برای مشاركت برنامه‌ریزی و سازماندهی می‌كنند. سوم شهروندان و در آخر كانال‌های اتصال بین كارگزاران و شهروندان است كه این كانال‌ها در مشاركت‌های گسترده و نوین رابط رسانه‌ها هستند. اگر مطبوعات پیام را به درستی انتقال دهند آثار و بركات آن را به زیبایی در كار خود خواهند دید. یكی از شاخص های كلیدی انتخاباتی امیدآفرینی و نشاط آفرینی در جامعه است و رسانه ها باید از سیاه نمایی و مایوس كردن مردم بپرهیزند كه این امر به نفع هیچ كس نیست. اطلاع رسانی به مردم وظیفه رسانه ها است و باید در انتخاب اصلح مردم را یاری دهند. دست اندركاران مطبوعات ضرورت ها و گفتنی های انتخابات و ظرفیت های قانونی را منعكس كنند و به باز خوانی مجدد ضرورت انتخاباتی بپردازند. اخلاق انتخاباتی یكی دیگر از ضروریاتی است كه باید به آن توجه شود رسانه ها در قالب مصاحبه ها ، میزگرد های چالشی و مقاله های متعدد در امر انتخابات وارد شوند و در این میان اصول و آداب لازم را رعایت كنند.

8131**556**2026



:: برچسب‌ها: ساحل , وابسته به تکزاس , شب ,
:: بازدید از این مطلب : 543
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا به نقل از بیانیه رسمی وزارت امور خارجه پاكستان، حنا ربانی با وزیر تجارت خارجی امارات متحدہ علاوہ بر بحث دربارہ راه ھای افزایش روابط اقتصادی دوجانبه و توسعه تعاملات اقتصادی بین دو كشور، بر ضرورت ھمكاری جامعه تجاری زنان در دو كشور تاكید كرد.

ربانی با اشارہ به بحران ھای فعلی اقتصادی كه پاكستان با آن مواجه است، افزود: عمده این بحران ھا در زمان تھاجم شوروی سابق به افغانستان به وجود آمده است.

وی تصریح كرد: دولت پاكستان با ایدہ كمك رسانی از كشورهای دیگر مخالف است و بدنبال اجرای سیاست ھای تجاری به منظور ثبات اقتصادی در كشورش می باشد.

وزیر خارجه پاكستان از دولت ابوظبی خواست تا این كشور را در مسیر نھایی شدن طرح توافقنامه تجارت آزاد تحت شورای ھمكاری خلیج فارس حمایت كند.

شیخ لوبنا بنت القاسمی نیز در این دیدار روابط دوجانبه كشورش با پاكستان را برادرانه و با سابقه طولانی عنوان كرد.

بنت القاسمی با اعلام تعھد كشورش نسبت به حمایت كامل از پاكستان برای نھایی شدن طرح توافقنامه تجارت آزاد، افزود: ابوظبی قدر روابط دو جانبه خود با اسلام آباد را می داند.

وی تصریح كرد: پاكستان می تواند محصولات تولیدی و صنایع صادراتی خود را به امارات افزایش دھد.

ربانی كھر برگزاری دھمین نشست مشترك وزارت خارجه های دو كشور را برای شناسایی بخش های جدید در همكاری های روابط دو جانبه، سازندہ توصیف كرد.

آساق ** 1095**9258**1423



:: برچسب‌ها: رنگ , فرانسه ,
:: بازدید از این مطلب : 563
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش خبرنگار ایرنا ،در این كارگاه كه در سالن كنفرانس هتل'صفائیه یزد' آغاز شد،80 نفر از كارشناسان و دست اندركاران هیاتهای پزشكی، ورزشی كشور حضور دارند.

در این كارگاه مباحثی از جمله استاد پزشكی، اصول و تكنیك های رادیولوژی، آناتومی ورزشی، آسیب های حاد و مزمن ورزشی،بررسی اسناد پزشكی و رایانه و تعرفه گیری اسناد پزشكی تدریس خواهد شد.

بررسی وضعیت هیاتهای پزشكی، ورزشی استان و برنامه ریزی برای طرحهای سال آینده هم در این كارگاه سه روزه بررسی می شود.

كارگاه آموزشی كارشناسان هیاتهای پزشكی، ورزشی كشور، نخستین بار به میزبانی استان یزد برگزار می شود.ك2

7536/1968



:: برچسب‌ها: خورشید , پرندگان , ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 530
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، نشست مجمع عمومی فدراسیون فوتبال تركیه برای انتخاب رییس جدید این فداسیون روز دوشنبه در آنكارا برگزار شد و ' دمیر اورن ' تنها نامزد تصدی این پست، به عنوان رییس انتخاب شد.

' آتا آكسو' كه از وی به عنوان تنها رقیب 'دمیر اورن' نام برده می شد نیز روز گذشته از نامزدی تصدی این پست انصراف داده بود.

وی در سخنانی در نشست مجمع عمومی از اتحاد در باشگاههای ورزشی و فوتبال این كشور سخن به میان آورد و به موقعیت دشوار فوتبال تركیه اشاره كرد.

302 تن از اعضای مجمع عمومی فدراسیون فوتبال تركیه امروز با آرای خود رییس جدید فدراسیون را انتخاب كردند.

صلاحیت20 تن از نامزدان در این انتخابات ا حراز شده بود كه امروز با كناره گیری 18 تن از آنان و انصراف هفته گذشته یكی دیگر از نامزدها راه برای انتخاب 'یلدریم دمیر اورن' رییس سابق باشگاه 'بشیكتاش' هموار شد.

در پی استعفای ''محمد آدینلار'' از ریاست فدراسیون فوتبال تركیه به همراه دو تن از معاونانش در هفته های گذشته، امروز این فدراسیون برای انتخاب چهل و یكمین رییس خود انتخابات برگزار كرد.

''محمدعلی آیدینلار'' رییس سابق فدراسیون فوتبال تركیه به همراه دو تن از معاونان خود، اوایل ماه جاری میلادی به دلیل رسوایی در رقابت های فوتبال این كشور، مجبور به كناره گیری از سمت خود شدند.

فدراسیون فوتبال تركیه در ماه های اخیر بدلیل ادعاهای تبانی و فساد مالی در رقابتهای فوتبال باشگاه های این كشور در تنگنای شدید از سوی اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) و فدراسیون بین المللی فوتبال ( فیفا ) قرار گرفته است.

محاكمه متهمین به تبانی و ارتشا در فوتبال تركیه در حال حاضر در دادگاهی در استانبول جریان دارد.

طبق عرف در سالهای گذشته معمولا در آستانه انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال تركیه شماری از نامزدها در پیش از آغاز انتخابات از نامزدی منصرف شده و یك و یا دو تن از نامزدها با كسب رضایت دیگر اعضای مجمع عمومی فدراسیون وارد انتخابات می شوند.

مجمع عمومی فدراسیون فوتبال تركیه از مجموع 302 عضو از نمایندگان لیگ برتر، لیگهای دسته اول، دوم و سوم، شماری از ملی پوشان فوتبال، نمایندگان انجمنهای ورزشی و جوانان و كمیته المپیك تشكیل شده و با آرای آنان رییس فدراسیون انتخاب می شود.

كسب موافقت یك پنجم اعضای مجمع عمومی برای نامزد شدن برای ریاست فدراسیون ضروری است.

مسوولان مدیریت امور ورزش و جوانان وابسته به وزارت ورزش تركیه به شرط آنكه حد اقل یك ماه پیش از برگزاری انتخابات از سمت خود استعفا داده باشند حق نامزدی دارند.

نامزدهای ریاست فدراسیون فهرستی از هیات مدیریه خود را كه شامل 14 نفر می باشد پیش از انتخابات معرفی می كنند و در صورتی كه نامزدی به پیروزی رسید دو تن از اعضای هیات یاد شده به عنوان معاونان اول و دوم ریاست فدراسیون فوتبال انتخاب می شوند.

خاورم ** 2010*2012 * 230**1423



:: برچسب‌ها: گربه , درختان , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 540
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

روزنامه‌های امروز صبح تهران به صورتی هماهنگ گزارش‌هایی درباره انتخابات مجلس و رفراندوم سوریه را در صفحه اول خود نقل کرده‌اند و از آن جا که قبل از برگزاری مراسم جایزه اسکار صفحاتشان بسته شده بود، خبری از تعلق این جایزه به اصغر فرهادی و فیلم تحسین‌شده‌اش "جدائی نادر از سیمین" ندارند.

مبارکه اصغر

ابراهیم رها در ستون طنز خود نامه‌ای نوشته است به اصغر فرهادی کارگردان. در این نامه آمده است: "خوبی اصغر؟ مبارکه اصغر! راستش من در حالی دارم این نامه را می‌نویسم که هنوز مراسم اسکار برگزار نشده و تو وقتی این نامه را می‌خوانی که تکلیف اسکار معلوم شده است. این را گفتم که بدانی. واقعیت اینکه وقتی تو گلدن‌گلوب و سزار و... را بردی، می‌خواستم بگویم یکی این اصغر را از برق بکشد. جایزه‌ای، بلورینی، چیزی نمانده که او به آغوش نکشیده باشد! اما گفتم بگذار صبر کنیم تا اسکار. شونصد تا روایت هست که چرا اسم این جایزه شده اسکار، اما این چند ساعت باقیمانده برای من و همه مردم، آن جایزه فقط بوی اصغر می‌دهد، البته یعنی منظورم این است که برای ما تو مهمی تا با فیلمت که شکل خود ما است، آن مجسمه بدترکیب را بگیری تا ما هم حال کنیم از این موفقیت."

او اضافه کرده است: "اصغرجان بی‌خود شکمت را صابون نزن. این اسکار مال تو نیست. خیلی بی‌مزه‌ای اگر آن را به مردم، به آدمیزادهایی شبیه آنها که در فیلم‌هایت هستند تقدیم نکنی، شیرم را حلالت نمی‌کنم! [جو من را گرفت] هی اصغر، هی اصغر، امشب ما برایت دعا می‌کنیم تا اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان را به تو بدهند. اسکار فیلمنامه را عمرا نمی‌دهند. خبر داده‌ام! برایت دعا می‌کنیم، من به همراه همه آدم‌های توی فیلم‌هایت که پول ندارند اما شرف دارند،‌ و این یک جمله، خلاصه تمام مردم ما است. مثل همان خانمی که توی فیلمت بود و پیمان معادی نامرد هلش داد! و او به سه تا چک پنج‌میلیونی، خدایش را نفروخت. او هم تو را دعا می‌کند و تو فردا صبح اسکار را می‌بری، بیخود می‌کنی که نبری! علاف تو که نیستیم!"

خبری که تکذیب شد

صفحه اول کیهان و خیر نفتکشی که تائید نشد

"ایران نفت نداد، نفتکش‌های اروپایی خالی برگشتند" عنوان بزرگ صفحه اول کیهان است که یک نفتکش [خالی] را هم در دریا نشان داده و نوشته است که نفتکش یونانی خالی برگشت.

به نوشته این روزنامه، پس از اقدام قاطعانه جمهوری اسلامی ایران در قطع صدور نفت به فرانسه و بریتانیا که به افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت و انرژی در اروپا و آمریکا منجر شد، روز گذشته ایران از تحویل محموله ۵۰۰ هزار بشکه‌ای نفت به یونان نیز خودداری کرد و نفتکش‌ها دست خالی برگشتند.

اما روزنامه تهران امروز به نقل از مدیرعامل پایانه‌های نفتی چنین کاری را تکذیب کرده و نوشته است که در حال حاضر فروش نفت به تمام مشتریان خارجی در پایانه خارک به طور طبیعی در حال انجام است.

این مقام نفتی درباره خبر منتشرشده درباره بازگشت نفتکش یونانی گفته است که در شرایط کنونی شرکت ملی نفت ایران به استثنای فرانسه و انگلیس هیچ دستورالعملی برای عدم فروش نفت به سایر مشتریان خارجی صادر نکرده است و به همین دلیل عدم تحویل محموله ۵۰۰ هزار بشکه‌ای نفت خام به نفتکش‌ها برای تحویل به پالایشگاه نفت هلنیکس یونان صحت ندارد.

لوئی‌جرگه برای نجات اقتصاد ایران

"گرانی و احتکار به بازار خودرو رسید" خبر اول تهران امروز است، مردم‌سالاری در تیتر اصلی خود نوشته است: "ورود بی‌رویه کالاهای خارجی به معنی حراج تولید داخلی است" و جهان صنعت نوشته است: "شبه‌خصوصی ابداع رییس‌جمهور است".

غلامرضا آزادمهر در مقاله‌ای در اعتماد نوشته است که افغان‌ها برای حل و عقد معضلات بزرگی که گریبانگیر کشورشان می‌شود و مسوولان حکومتی از حل آن عاجز می‌مانند، از راه و روش جالبی استفاده می‌کنند و آن تشکیل مجمعی به نام "لویی‌جرگه" متشکل از بزرگان و ریش‌سفیدان اقوام مختلف افغانستان است. از زمان سقوط طالبان تا به امروز لویی‌جرگه‌ها در چند بزنگاه خاص تاریخی در آن کشور تشکیل شده و مصوبات آن در گره‌گشایی از مشکلات مردم افغانستان موثر بوده است.

به نوشته این اقتصاددان، مشکلات اقتصادی امروز ایران هم به دلیل پیچیدگی‌ها و ابعادی که پیدا کرده است و به همین سبب ما هم باید به سبک و سیاق افغان‌ها برای پیدا کردن نسخه رفع این مشکلات، یک لویی‌جرگه اقتصادی که در آن نمایندگانی از سوی کلیه صاحبان صنایع، تجار، بازرگانان، تشکل‌های اقتصادی، اتحادیه‌های صنفی و اتاق بازرگانی همراه با نمایندگان ارشد قوای سه‌گانه حکومتی در زیر یک سقف به‌مدت چند روز تشکیل دهیم تا مشکلات و تنگناهای اقتصادی امروز کشور بدون سانسور و لاپوشانی و به صورتی کاملا شفاف توسط شرکت‌کنندگان در لویی‌جرگه بازگو شده و برای هر بخشی از مشکلات نسخه درمان و راه‌حلی ارائه شود.

اعتماد نوشته است: شاید در نگاه اول راه‌حل لویی‌جرگه‌ای برای مشکلات اقتصادی کشور تا حدودی ایده‌آلیستی به نظر‌ آید، اما اگر مسوولان واقعیت مربوط به عمیق و پیچیده بودن مشکلات اقتصادی امروز کشور را بپذیرند و قبول کنند راه‌حل‌هایی که توسط مجموعه‌ای از تکنوکرات‌ها پشت درهای بسته پیدا می‌شود، تاکنون تاثیری در رفع این مشکلات نداشته و نخواهد داشت، در آن صورت شاید بپذیرند که پیدا کردن راه‌حل لویی‌جرگه‌ای برای این مشکلات، یعنی راه‌حلی مبتنی بر بهره‌گیری از خرد جمعی همه صاحب نظران، پیشنهادی کاملا واقع‌بینانه و شدنی است.

کارتون علی درخشی، اعتماد

علی دینی ترکمانی در سرمقاله جهان صنعت نوشته است: اجرای سیاست خصوصی‌سازی در ایران که به دنبال ابلاغیه اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۱۳۸۵ شتاب بیشتری گرفت، چند هدف را به طور همزمان دنبال کرده است؛ اول افزایش سهم بخش‌خصوصی از فعالیت‌های اقتصادی و دوم، به تبع تحقق هدف اول، افزایش کارآیی اقتصادی. در این دوره انتظار بر این بود که با تعدیل موانع مرتبط با قانون اساسی، از جمله خصوصی‌سازی بنگاه‌های فعال در بخش‌های صنایع مادر و اساسی، خصوصی‌سازی هم سرعت و عمق بیشتری پیدا کند و هم به نحوی صورت گیرد که از منظر شاخص‌های اقتصادی اثرگذارتر باشد. اما آیا این‌گونه بوده است؟

این مقاله تاکید کرده است که آمار سازمان خصوصی‌سازی نشان می‌دهد که از کل واگذاری‌های انجام‌شده طی سال‌های ۱۳۷۰ تا ۱۳۸۷ به مبلغ ۴۰۱ هزار و ۵۰۷ میلیارد ریال، ۱۷ درصد به منظور رفع دیون به سازمان‌ها و نهادهای عمومی، ۲۹ درصد از طریق مزایده‌های بورسی و غیر بورسی به نهادهای شبه‌دولتی و ۵۴ درصد به صورت سهام عدالت بوده است.

به نوشته جهان صنعت از کل این خصوصی‌سازی‌های انجام‌شده، سهم بخش‌خصوصی به معنای واقعی تنها ۱۳.۵ درصد است. این آمار چند پرسش را پیش می‌آورد؛ اول اینکه آیا تمامی این موارد را می‌توان به عنوان خصوصی‌سازی به معنای واقعی در نظر گرفت؟ اگر نه، ریشه مشکل در کجاست؟ تاثیر این‌گونه واگذاری‌ها بر اعتماد اجتماعی بخش‌خصوصی به دولت از یکسو و تاثیر آنها بر عملکرد اقتصادی از سوی دیگر چیست؟ این پرسش‌ها از جمله پرسش‌های پیش‌روی کارگزاران اقتصادی چه در بخش خصوصی و چه در بخش عمومی است که نیازمند پاسخگویی است.

جهان صنعت اضافه کرده است: بدنه اصلی علم اقتصاد بر این باور است که دخالت بیش از اندازه دولت در امور تصدی‌گری اقتصادی منجر به کاهش رقابت، بهره‌وری عوامل تولید و رشد اقتصادی و انباشت سرمایه و اشتغال و همین طور افزایش رانت‌خواری می‌شود.

رفتار قرون وسطایی با ولایت فقیه در مناظره‌ها

کارتون بهرام حمیدی، انتخابات، جام‌جم

"مناظره داغ" تیتر اصلی شرق است و ابتکار در گزارش اول خود پرسیده است: "یک صندلی «بهارستان» چقدر می‌ارزد؟"، اما بیشتر روزنامه‌ها گزارش و مقاله‌ای درباره انتخابات دارند.

ابتکار در گزارش اصلی خود از تلاشی نوشته است که نامزدها در راه رسیدن به صندلی‌های سبزرنگ مجلس به خرج می‌دهند؛ از گرفتن وام و فروختن اموال خود تا رایزنی با پیمانکاران، کارخانه‌داران و تاجران، از دادن شام و ناهار و اجاره سالن و گروه‌های موسیقی و استخدام چهره‌های مشهور ورزشی و هنری تا اهدای ماشین سواری و گوشی تلفن و تی‌شرت به جوانان، از راه‌اندازی کاراناوال‌های پرخرج تا چاپ و انتشار بنرهایی با ابعاد ساختمان‌های بزرگ. مهم‌تر از همه اینها، از مرگ یک کودک در زیر چرخ‌های ماشین هیات همراه یک نامزد تا خرج آبرو و حیثیت چهره‌های متنفذ و قابل احترام در میان مردم.

به نوشته این روزنامه، اینها همه هزینه‌هایی است که نه‌تنها نامزدهای انتخابات بلکه هواداران، گروه‌های سیاسی و در مقیاسی وسیع‌تر مردم و نظام می‌پردازند تا یک نفر بر صندلی نمایندگی مردم در ساختمان مجلس شورای اسلامی در میدان بهارستان تهران بنشیند و به نمایندگی از مردمانی که به او رای داده‌اند و نداده‌اند، قیام و قعود کند.

فضل‌الله یاری در سرمقاله ابتکار نوشته است: این روزها برخی از چهره‌های سیاسی و تشکل‌های اصولگرا در حال پربار کردن کارنامه خود درباره "آزادی بیان" هستند؛ کارنامه‌ای که پیش از این، علی مطهری، منتقد داخلی اصولگرایان آن را "خالی" خوانده بود. انگیزه چنین اقدامی، دستگیری یک روزنامه‌نگار اردوگاه خودی است.

به نوشته این روزنامه، چندی پیش نیز رئیس‌جمهور به علت توقیف نشریه‌ای نزدیک به مواضع خود، از قوه قضائیه انتقاد کرده بود. در موارد دیگری هم بعضی از چهره‌های سیاسی به سبب توقیف یک نشریه یا بازداشت برخی از روزنامه‌نگاران، قوه قضائیه و مراجع دیگر را مورد انتقاد قرار داده بودند. این اتفاقات بدون‌ تردید، بیانگر ایجاد نوعی تنوع در میان مواضع یکدست این اردوگاه بزرگ درباره "آزادی بیان" بوده‌است. فعالان رسانه‌ای این جناح می‌توانند بدان افتخار کنند و سر خویش را بالا بگیرند که زمزمه‌های دفاع از "آزادی بیان و جریان آزاد اطلاعات" از این سو نیز شنیده می‌شود.

ابتکار نوشته است: این بخش از رفتار اصولگرایان اگرچه جای تحسین دارد، اما بدون تردید نمی‌تواند بیانگر اعتقاد آنان به مفهوم "آزادی بیان" و دفاع از آن باشد، چرا که این افراد و گروه‌ها نه‌تنها در برابر تصمیمات مشابهی که برای روزنامه‌نگاران و رسانه‌های خارج از اردوگاه خودی اتخاذ می‌شود، اعتراض و انتقادی از خود نشان نمی‌دهند بلکه انتقادکنندگان و معترضین را به "اهانت به دستگاه قضایی" نیز متهم می‌کنند. این شیوه برخورد از جانب آنها درحالی صورت می‌گیرد که گاه نقدهایشان به عملکرد دستگاه قضایی ـ به اذعان برخی ازهمفکران خود ـ به "اهانت" پهلو می‌زند.

نفیسه زارع‌کهن در مقدمه مصاحبه‌ای که با محمدرضا باهنر، نایب رییس مجلس ایران، برای روزنامه شرق انجام داده، نوشته است: هنوز هم حاشیه‌ساز است، حتی در آستانه انتخابات. انگار حاشیه دست از سرش برنمی‌دارد؛ چه ساکت باشد، چه نه، باز هم حاشیه با او همراه است که اگر سکوت کند هم از ساکتین حوادث پس از انتخابات می‌خوانندش. روزگاری نه چندان دور که همه راه‌های مجلس به اتاق وی می‌رسید، جزو چهره‌های اصلی مجلس خوانده می‌شد، نه اینکه فقط اسم باشد بلکه یک تنه وارد می‌شد و پای هر استیضاح و عملکردی که به میان می‌آمد، یک سوی داستان نام وی بود. اما حالا نقشش به پررنگی سابق نیست، شاید هم این طور وانمود می‌شود. اماهرچه که هست میانه‌اش ظاهرا با برخی از همفکرانش شکرآب شده است.

به نوشته این مقدمه، داستان هم از همان زمان شروع شد که حزب متبوعش جامعه اسلامی مهندسین به یکی از اضلاع جبهه متحد اصولگرایان تبدیل شد. همین ضلع بودنش هم باعث شد، شاید که هجمه انتقادات به باهنر شدید شود و همفکرانش او را همسو با اصلاح‌طلبان و جزو ساکتین در حوادث پس از انتخابات قلمداد کنند. همین هم کاسه صبر نماینده ۵۹ ساله را سرریز کرد لابد که از نیمه دوم سال به این سو تندتر درباره اصلاح‌طلبان اظهارنظر کرد و در هر مصاحبه و گفت‌وگویی از آنان تبری جست.

به نوشته شرق، باهنر در طول مصاحبه سعی کرد از عملکرد مجلس هشتم دفاع کند هرچند که در نهایت قبول کرد مجلس در برابر دولت ضعیف عمل کرده است. به گفته باهنر در جریان استیضاح وزیر اقتصاد، مجلس ایران به خواسته مقامات بالای نظام عمل کرد.

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون اخبار ویژه خود نوشته است: خدایا به ما نماینده‌ای عطا کن تا در چهار سال بعد، بر بی‌ثمری انتخابش افسوس نخوریم و بر بیهودگی کارهایش سوگوار نباشیم. خدایا نماینده‌ای برای ما برگزین که ما را از فاجعه نامیمون تخریب و ثروت‌سالاری که همه‌گیر شده و وقاحتش حتی در بین احباب انقلاب از بین رفته است و هر کس در آن آلوده نشده باشد، غیرمدیر خوانده می‌شود در امان دار. خدایا تو را سپاس می‌گویم و از تو می‌خواهیم نماینده آینده ما در برابر پول و خواهش‌های نفسانی، سر خم فرود نیاورد و منافع مردم را در برابر باندهای قدرت و ثروت ذبح شرعی و قانونی نکند.

این روزنامه به دنبال مناجات طنزگونه خود نوشته است: طبق اعلام سخنگوی شورای نگهبان، ۵ نفر از نمایندگان مجلس هشتم که برای داوطلب شدن جهت مجلس نهم ردصلاحیت شده‌اند، در فساد بزرگ سه هزار میلیارد تومانی دست داشته‌اند. ضمنا تعدادی از متهمان حضور در این فساد مالی، از ثبت نام در انتخابات خودداری کرده‌اند.

کتابخوانان ایران و مالزی

دیبا داوودی در مقاله‌ای در اعتماد، با تاکید بر این که هر ایرانی کمتر از یک کتاب در سال می‌خواند نوشته است: یعنی سرانه مطالعه ما ایرانی‌ها نزدیک به ۲ دقیقه در روز تخمین‌ زده شده و بحث بر سر چگونگی گذران ساعت‌های فراغت مردمان سرزمین چهارفصل است؛ مردمی که به‌واسطه‌ تمدن هفت هزار ساله و فرهنگی غنی از کتابت و موسیقی سر بالا می‌گیرند و گذشته‌های طلایی‌شان را سینه‌به‌سینه نقل می‌کنند، غافل از آنکه داشته‌های فعلی‌شان برای عرض‌اندام در آینده‌ای نه چندان دور چیزی جز سرافکندگی نیست.

نویسنده ایران را با سایر کشورها مقایسه کرده و نوشته است: مالزی را به واسطه رشد چشمگیر صنعتی و پیشرفت گردشگری می‌شناسیم، اما اگر وضعیت مطالعه‌ کتاب در این کشور را بررسی کنیم، به چنان تفاوت فاحشی می‌رسیم که حیرت‌انگیز خواهد بود.

اعتماد نوشته است: سرانه مطالعه مالایی‌ها میانگین ۵۵ دقیقه در روز را نشان می‌دهد و آنها سالانه بین ۸ تا ۱۲ کتاب می‌خوانند. جالب‌تر آنکه متوسط قیمت کتاب در این کشور به هیچ‌روی با همین رقم در ایران ما قابل مقایسه نیست و از اعدادی گاه ۱۰ تا ۱۵ برابر بیشتر خبر می‌دهد. این در حالی‌ است که درآمد سرانه مالزیایی‌ها از ما کمتر و هزینه سایر اقلام مصرفی در سبد خرید خانواده در مالزی نسبت به ایران به مراتب پایین‌تر است.

در مقاله اعتماد آمده است: مالایی‌ها خرید کتاب را از گونه‌ای کالا که عملا در مرتبه‌های دوم یا سوم نیازمندی‌های خانوار کشور در حال توسعه محسوب می‌شود، به رده‌های بالاتر هم‌طراز با خرید مایحتاج ضروری درآوردند؛ اتفاقی که در حال حاضر اغلب در کشورهای پیشرفته و توسعه‌یافته همچون انگلستان، آلمان و ژاپن در حال تحقق است.

تفسیر استخاره با ترانه

پوریا عالمی در ستون کاناپه اعتماد نوشته است: قرار بود صفارهرندی و صادق محصولی در صدا و سیما و در برنامه ورزشی دیروز امروز صبح امروز عصر امروز بعدازظهر فردا پس‌فردا پس‌اون‌فردا، با هم مناظره کنند. اما نشده. چرا؟ چون صادق محصولی استخاره کرده و دیده خوب نیامده با صفار هرندی برود آنجا. ما تحقیق و تفحص کردیم و مقداری فال گرفتیم و سر کتاب باز کردیم تا ببینیم نظر شعرا، کارشناسان و فلاسفه درباره عملکرد صادق محصولی چیست.

یکی از کارشناسان ترانه‌محور ماوقع اتفاق اخیر را این‌طور آنالیز کرد: "استخاره کردم / خوب اومده مبارکه دور سرت می‌گردم" از طرفی ج. هـ، تحلیلگر مسائل صادق و صفار اعتقاد دارد: "من که طلوع عشق رو تو چشم تو می‌بینم / سخن بگو تو با من، مغرور نازنینم / مغرور نازنینم / به من می‌گی عاشقتم پس چرا فکر چاره‌یی / چرا به من دل نمی‌دی همه‌ش تو استخاره‌یی / همه‌ش تو استخاره‌‌ای"

طنز اعتماد این گونه پایان می‌گیرد: شنیده شد که صفارهرندی وقتی متوجه شد صادق محصولی برایش خوب نیامده، یاس او را فراگرفت و خواند: "بشینم کنارت / بچینم ستاره / من می‌دم ادامه / و این‌هم صدامه / که می‌رقصه با تو / قلم می‌لغزه تا صبح / آره این درس ما شد / پس تو این لحظه پا شو / واسه جنگ به دنبال حس و حال نگرد / چون‌که اون که برد هیچ‌وقت استخاره نکرد."

کارتون روز

کارتون آروین، شرق



:: برچسب‌ها: آیفون , نشان ,
:: بازدید از این مطلب : 498
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا، امروز نیز در برخی مناطق افغانستان از جمله استان بامیان تظاهرات علیه نظامیان آمریكایی از سرگرفته شد.

تظاهركنند‌گان ، سوزاندن نسخه های قرآن‌كریم توسط نیروهای آمریكایی را محكوم و خواهان و مجازات عاملان شدند.

رئیس شورای علمای شهرستان 'یكاولنگ' نیز گفت: از دولت افغانستان و آمریكا می خواهیم تا عاملان این عمل زشت را كه مغایر هرگونه اصول بین المللی است، مجازات كنند.

'علی محمدی'افزود: توهین به مقدسات اسلامی سبب برانگیخته شدن احساسات مردم شده است و این موضوع پیامد‌‌ های ناگواری را به دنبال خواهد داشت.

اعتراضات سراسری در افغانستان در اعتراض به اهانت به كتاب مقدس قرآن با وجود عذر خواهی گسترده از رهبران ایالات متحده، از جمله باراك اوباما، ریس جمهوری و فرماندهان نظامی ، ادامه دارد.

هفت مربی ارتش ایالات متحده در پرتاب یك نارنجك در پایگاه خود در شمال افغانستان زخمی ، دو سرباز آمریكایی توسط یك سرباز افغان تیرباران و دو افسر آمریكا نیز در ساختمان وزارت كشور افغانستان از سوی فرد یا افراد وابسته به طالبان كشته شدند.

در اعتراضات مردم افغانستان به هتك حرمت به قرآن كریم كه هفته گذشته در پایگاه آمریكایی بگرام صورت گرفت بیش از 30 نفر از تظاهركنندگان كشته و حداقل 200 زخمی شدند.

آساق**ع.ن**1663



:: برچسب‌ها: پاریس , بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 496
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال تركیه امروز ( دوشنبه ) آغاز شد.

302 تن از اعضای مجمع عمومی فدراسیون فوتبال تركیه امروز با آرای خود رییس جدید فدراسیون را انتخاب می كنند.

صلاحیت20 تن از نامزدان در این انتخابات ا حراز شده بود كه امروز با كناره گیری 18 تن از آنان و انصراف هفته گذشته یكی دیگر از نامزدها راه برای انتخاب 'یلدریم دمیر اورن' رییس سابق باشگاه 'بشیكتاش' هموار شد.

در پی استعفای ''محمد آدینلار'' از ریاست فدراسیون فوتبال تركیه به همراه دو تن از معاونانش در هفته های گذشته، امروز این فدراسیون برای انتخاب چهل و یكمین رییس خود انتخابات برگزار می كند.

''محمدعلی آیدینلار'' رییس سابق فدراسیون فوتبال تركیه به همراه دو تن از معاونان خود، اوایل ماه جاری میلادی به دلیل رسوایی در رقابت های فوتبال این كشور، مجبور به كناره گیری از سمت خود شدند.

فدراسیون فوتبال تركیه در ماه های اخیر بدلیل ادعاهای تبانی و فساد مالی در رقابتهای فوتبال باشگاه های این كشور در تنگنای شدید از سوی اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) و فدراسیون بین المللی فوتبال ( فیفا ) قرار گرفته است.

محاكمه متهمین به تبانی و ارتشا در فوتبال تركیه در حال حاضر در دادگاهی در استانبول جریان دارد.

طبق عرف در سالهای گذشته معمولا در آستانه انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال تركیه شماری از نامزدها در پیش از آغاز انتخابات از نامزدی منصرف شده و یك و یا دو تن از نامزدها با كسب رضایت دیگر اعضای مجمع عمومی فدراسیون وارد انتخابات می شوند.

*** انتخابات فدراسیون فوتبال تركیه

مجمع عمومی فدراسیون فوتبال تركیه از مجموع 302 عضو از نمایندگان لیگ برتر ، لیگهای دسته اول ، دوم و سوم ، شماری از ملی پوشان فوتبال ، نمایندگان انجمنهای ورزشی و جوانان و كمیته المپیك تشكیل شده و با آرای آنان رییس فدراسیون انتخاب می شود.

كسب موافقت یك پنجم اعضای مجمع عمومی برای نامزد شدن برای ریاست فدراسیون ضروری است.

مسوولان مدیریت امور ورزش و جوانان وابسته به وزارت ورزش تركیه به شرط آنكه حد اقل یك ماه پیش از برگزاری انتخابات از سمت خود استعفا داده باشند حق نامزدی دارند.

نامزدهای ریاست فدراسیون فهرستی از هیات مدیریه خود را كه شامل 14 نفر می باشد پیش از انتخابات معرفی می كنند و در صوریتكه نامزدی به پیروزی رسید دو تن از اعضای هیات یاد شده به عنوان معاونان اول و دوم ریاست فدراسیون فوتبال انتخاب می شود.

خاورم ** 2010**230



:: برچسب‌ها: پارک , موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 494
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 اسفند 1390 | نظرات ()