نوشته شده توسط : abbuse
سرمربی تیم ملی ایران

مربی پرتغالی می‌گوید فقط سوپرمن می‌تواند یک‌تنه اوضاع فوتبال ایران را سر و سامان دهد

در فاصله دو روز تا رویارویی ایران و قطر در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴، کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، امروز (دوشنبه ۲۷ فوریه) در یک کنفرانس خبری شرکت کرد. کی‌روش در مورد انتظاراتی که در ایران از او وجود دارد گفت: "من نیاز به حمایت دارم. تنهایی نمی‌شود کار کرد. شاید سوپرمن بتواند، اما من نمی‌توانم. اگر فکر می کنید یک سوپرمن پیدا می‌کنید که بیاید و فوتبال ایران را از اوضاع فعلی‌اش نجات دهد، سخت در اشتباه هستید."

کی‌روش با انتقاد از فضای فوتبال ایران و ذهنیت حاکم بر آن گفت: "یک نفر را نشان دهید که بگوید فضای فوتبال ایران به فضای حرفه‌ای نزدیک شده است. اگر کسی چنین باوری دارد، حتما روی کره مریخ راه می‌رود!"

سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران همچنین فشردگی بازی‌های لیگ برتر ایران را امری طبیعی در فوتبال جهان دانست: "زمانی که در منچستر یونایتد یا رئال مادرید بودم، یک بازیکن طی ۳۳ روز ۱۱ تا ۱۳ مسابقه انجام می‌داد. این یعنی یک بازی در کمتر از سه روز. بازیکنان ما در حال حاضر چنین آمادگی را ندارند. اما اگر مقابل تیم های اروپایی قرار بگیریم، نمی‌توانیم به آنها ببازیم و بعد بگوییم بازیکنان خسته بودند. اگر قرار است به جام جهانی برویم و در آنجا ببازیم، اصلا بهتر است نرویم. باید از الان خیلی جدی کار کنیم و از هیچ بهانه‌ای سوء استفاده نکنیم."

کی‌روش با ابراز نارضایتی از تعداد تیم‌های حاضر در لیگ برتر ایران گفت: "من با شجاعت می‌گویم که تعداد تیم ‌های لیگ برتر ایران باید کاهش یابد." او همچنین پیشنهاد کرد در میان ۱۶ تیم لیگ برتر، یک تیم فقط از بازیکنان زیر ۲۲ سال تشکیل شود".

تیم ملی ایران روز چهارشنبه (۲۹ فوریه) در آخرین بازی از دور اول مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ در تهران با قطر روبرو می‌شود، و به همین دلیل هفته گذشته یک بازی دوستانه با اردن برگزار کرد. این بازی با گلی که محمد قاضی در وقت‌های تلف شده برای ایران زد، ۲-۲ مساوی تمام شد.

اما با وجود توقف مقابل حریفی نه چندان مطرح، کی‌روش از این بازی تدارکاتی راضی به نظر می‌رسد: "بازی تدارکاتی مناسبی مقابل اردن انجام دادیم و من از تعهد و روحیه جنگندگی بازیکنان تا آخرین لحظه آن مسابقه خوشحالم و آنها را تحسین می‌کنم. ما در این اردو به بازیکنان جدیدی فرصت حضور در تیم ملی دادیم؛ بازیکنانی چون یعقوب کریمی، رضا حقیقی و شجاع خلیل آزاد."

بازی روز چهارشنبه ایران مقابل قطر، که درست یک روز قبل از تولد ۵۹ سالگی کی‌روش - انجام می‌شود، در سرنوشت ایران برای صعود از گروهش تأثیری ندارد، چرا که ایران با کسب ۱۱ امتیاز از ۵ بازی قبلی صعودش به مرحله گروهی بعدی را قطعی کرده، اما برای صعود به عنوان تیم اول گروه، باید حتما از این بازی امتیاز بگیرد. قطر با ۹ امتیاز و بحرین ۶ امتیاز در رده های بعدی این گروه هستند و برای صعود به مرحله بعد چشم به بازی‌های چهارشنبه شب دارند.



:: برچسب‌ها: نور , جشنواره , روز ,
:: بازدید از این مطلب : 556
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش شبكه های لرزه نگاری وابسته به موسسه ژئوفیزیك دانشگاه تهران مركز این زمین لرزه براساس نقاط جغرافیایی در عرض شمالی 43/31 و به طول شرقی 78/56 درجه واقع در جنوب شرق كشور به ثبت رسید.

از خسارات احتمالی این زمین لرزه در زمان ارسال خبر هیچ گزارشی دریافت نشده است.

1537// 1574



:: برچسب‌ها: اقیانوس , مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 510
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا ' داغر الموسوی' روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: دولت وملت عراق تصمیم دارند ریشه تروریسم را در كشور بخشكانند و دشمنان را مایوس كنند.

الموسوی تاكید كرد دشمنان داخلی به حمایت طرفداران خارجی انها این هدف را دارند كه عراق را به یك كشور ناامن تبدیل كنند تازمینه برگزاری اجلاس سران اتحادیه عرب در ان فراهم نشود.

این مقام عراقی همچنین افزود: با تدابیر امنیتی كه دستگاههای اطلاعاتی اتخاذ كرده اند این اجلاس به خوبی برگزار خواهد شد وكشور عراق در جایگاه مناسب خود در جهان عرب قرار خواهد گرفت.

خاورم ** 1385



:: برچسب‌ها: آبی , انگور چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 503
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

از راست کامران دانشجو وزیر علوم، عبدالله جاسبی رئیس پیشین دانشگاه آزاد و فرهاد دانشجو رئیس جدید این دانشگاه

همزمان با معارفه فرهاد دانشجو به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد، هیات موسس دانشگاه آزاد با انتشار اطلاعیه نسبت به روند انتخاب رئیس جدید دانشگاه آزاد اعتراض کرده است.

هیات موسس در اطلاعیه خود تاکید کرده که اقدام کامران دانشجو وزیر علوم برای صدور حکم برادرش فرهاد دانشجو به عنوان رئیس دانشگاه آزاد به دلیل روند غیرقانونی طی شده "فاقد اعتبار و وجاهت قانونی و مخالف اساسنامه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی" است.

این اطلاعیه حاوی جزئیاتی از روند مداخله دولت به خصوص کامران دانشجو وزیر علوم در تعیین رئیس دانشگاه آزاد است و هیات موسس دانشگاه آزاد می گوید که برای "ممانعت از تحریف واقعیت و انتشار مطالب خلاف واقع" این گزارش مفصل را منتشر کرده است.

امروز دوشنبه هشتم اسفند گروهی از اعضای هیات امناء که در اطلاعیه هیات موسس از آنها به عنوان "گروه طرفدار دولت" نامبرده شده، با حضور در محل رئیس دانشگاه آزاد مراسم معارفه فرهاد دانشجو را برگزار کردند. در این جلسه وحید حقانیان از اعضای با نفوذ دفتر آیت الله علی خامنه ای رهبر ایران، محمد محمدیان نماینده رهبر ایران در دانشگاه ها، عباس طائب مشاور وزیر علوم، کامران دانشجو وزیر علوم و مجتبی ثمره‌هاشمی مشاور ارشد محمود احمدی نژاد رئیس جمهور نیز حضور داشتند.

از زمان روی کار آمدن محمود احمدی نژاد در سال ۱۳۸۴ در ایران، رئیس جمهور و نزدیکان او انتقادات متعددی را متوجه دانشگاه آزاد کرده و خواستار تغییر رئیس آن بودند. از ابتدای تاسیس دانشگاه آزاد تاکنون، عبدالله جاسبی از چهره های سیاسی نزدیک به اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس این دانشگاه بوده است.

هیات موسس، بخش دولتی را متهم کرده که با تغییر اساسنامه دانشگاه آزاد برخلاف قانون و بدون آنکه هیات موسس پیشنهادی برای تغییر در اساسنامه ارائه کند، اساسنامه ای "ناکارآمد و غیر قابل اجرا" را نوزدهم خرداد سال ۱۳۷۷ تصویب کرد ولی وقتی مشکلات و کاستی های آن مشخص شد با مداخله آیت الله علی خامنه رهبر ایران، تغییراتی در اساسنامه ایجاد شد و "مسئله تشدید مداخله مقامات دولتی در یک موسسه غیرخصوصی و غیردولتی تاحدی مرتفع گردید."

اما بخش اصلی اطلاعیه هیات موسس مربوط به پنج ماه گذشته است. در این اطلاعیه تاکید شده که شورای عالی انقلاب فرهنگی در انتخاب اعضای هیات امناء تاخیر داشت و وقتی هم اعضا را انتخاب کرد تا مدتها این اعضا را به "رئیس هیات موسس و هیات امنا دانشگاه (آزاد) ابلاغ نشد."

تغییرات پیاپی در اساسنامه دانشگاه آزاد از سوی شوری عالی انقلاب فرهنگی که ریاست آن را محمود احمدی نژاد بر عهده دارد، از جمله مهمترین بخش های این اطلاعیه است.

هیات موسس دانشگاه آزاد

"اکبر هاشمی رفسنجانی، سیدعبدالکریم موسوی اردبیلی، عبدالله جاسبی، علی اکبر ولایتی، حسن حبیبی، سیدحسن خمینی، محسن قمی و حمید میرزاده"

چنانکه در ۲۲ شهریور با اضافه کردن ماده ای به اساسنامه دانشگاه آزاد "تشکیل جلسه هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی را به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری محول کردند تا در خصوص معرفی رئیس پیشنهادی" این دانشگاه تصمیم گیری شود و به نظر هیات موسس، این اقدام هم با نظر آیت الله خامنه ای مبنی بر ممانعت از دولتی شدن دانشگاه آزاد و هم با بخش هایی از اساسنامه دانشگاه آزاد مغایرت دارد.

اما ظاهرا طرفداران دولت با این تغییر نمی توانستند به اهداف خود برسند برای همین نزدیک به چهار ماه بعد یعنی در اول دی ماه امسال مصوبه دیگری در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کردند "مبنی بر عدم حق رای رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی" که هم از موسسان و هم عضو هیات امناست. به عقیده موسسان دانشگاه آزاد، با این تغییر تعادل اعضای هیات امناء به نفع "اعضای دولتی هیات امناء" تغییر کرد.

هیات موسس دانشگاه آزاد با این توضیح می نویسد که عبدالله جاسبی رئیس دانشگاه که این دانشگاه را از صفر به رشد و بالندگی رسانده از حق رای برای تعیین رئیس بعدی محروم شده ولی "یکی از اعضای تازه وارد به هیات امناء (فرهاد دانشجو رئیس جدید) که هیچگونه نقشی در ایجاد بنای رفیع این دانشگاه نداشته می تواند به خودش برای کسب کرسی ریاست دانشگاه رای بدهد."

این هیات تاکید دارد که این اقدامات "نشانگر فشارهای پنهان و پیدایی" است که از "ورود بی قید و شرط دولت" در اداره امور دانشگاهی غیردولتی حکایت دارد و می خواهد "با شکل دهی دلخواهانه به اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی و تغییر زنجیره وار مصوب خود، متصدیان دولتی به جای ارکان قانونی و رسمی آن دانشگاه تصمیم گیری کنند که این امر در تناقض با اصل ۴۴ قانون اساسی است."

ماجرا تعیین رئیس جدید

برادران دانشجو در سمت راست تصویر به همراه عبدالله جاسبی رئیس پیشین دانشگاه آزاد و وحید حقانیان از اعضای دفتر آیت الله علی خامنه ای

هیات موسس در باره ماجرای تعیین رئیس جدید دانشگاه آزاد به دعوتنامه ای اشاره می کند که وزیر علوم برای تشکیل جلسه ای در روز ۳۰ آذر امسال فرستاده بود و در آن جلسه اکبر هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس هیات امناء انتخاب شد و بعد از آن در چند جلسه قرار شد که سوابق علمی و اجرایی نامزدهای ریاست دانشگاه به هیات امنا فرستاده شود اما طرفداران دولت عضو هیات امناء خواستار ارسال سوابق نامزدها به وزارت علوم بودند به این �Fلیل که جلسه با دعوت وزیر علوم تشکیل شده بود و "ریاست هیات امناء برای قطع بهانه ها و به منظور ایجاد فضای همدلی" این تقاضا را پذیرفت.

بعد از آن آنطور که هیات موسس تعریف کرده درجلسه موعود برای بررسی سوابق نامزدهای ریاست دانشگاه دولتی های عضو هیات امناء مانع بررسی شدند و "در حین مباحثات مخفیانه رای خودشان را نوشتند و اعلان کردند و فورا هم بدون اطلاع رئیس هیات امناء، نتیجه این اقدام خلافشان را به اطلاع یکی از خبرگزاری ها رساندند."

در همان جلسه آقای جاسبی رئیس وقت دانشگاه پیشنهاد کرده بود که از سمت ریاست استعفا بدهد تا "حساسیت دولت نسبت به ادامه ریاست فعلی دانشگاه از بین برود" و در فرصت قانونی سرپرست موقت معین شده تا در فرصت بعدی رئیس جدید تعیین و منصوب شود اما "به این پیشنهاد هم توجه نشد."

اما طرفداران دولت در هیات امنا در این فاصله فرهاد دانشجو را به عنوان رئیس دانشگاه تعیین و برخلاف قانون، کامران دانشجو به عنوان وزیر علوم مصوبه تعیین رئیس را به شورای عالی انقلاب فرهنگی فرستاد در حالی که بر اساس اساسنامه دانشگاه آزاد باید این کار از سوی دبیرخانه هیات امناء و رئیس هیات امناء به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی می شد.

هیات موسس اقدام وزیر علوم در معرفی برادرش به عنوان رئیس دانشگاه آزاد و "ارسال صورت جلسه مجعول بدون امضای رئیس و دبیر هیات امناء" به شورای عالی انقلاب فرهنگی را "خلاف موازین قانونی و غیرقابل استناد" معرفی کرده است.

دانشگاه آزاد و کشمکش بر سر مدیر آن در یک نگاه

دانشگاه آزاد اسلامی دو سال پس از انقلاب فرهنگی ایران که منجر به تعطیلی موقت دانشگاه ها شد، تاسیس شد.

این دانشگاه در اردیبهشت سال ۱۳۶۱ به پیشنهاد اکبر هاشمی رفسنجانی و با حمایت آیت الله روح‌الله خمینی شکل گرفت و اکنون یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی در ایران است.

محمود احمدی نژاد از ابتدای دوره اول ریاست جمهوری اش با انتقاد از شیوه های مدیریتی در دانشگاه آزاد از جمله میزان شهریه های آن، در صدد تغییر دادن آقای جاسبی بود.

برخی از منتقدان او انگیزه این تغییر را ادامه رقابت با اکبر هاشمی رفسنجانی از مهمترین موسسان دانشگاه آزاد می دانند که رقیب آقای احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ بود.

اکبر هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد در حالی که رئیس جدید این دانشگاه کار خود را آغاز کرده، هنوز حکم او را امضا نکرده است.

در بخشی از این اطلاعیه، هیات موسس تلویحا سوابق علمی رئیس جدید را زیر سئوال برده و نوشته که "معلوم نیست چرا به رغم این که بررسی ها نشان داده بود که آمار ارائه شده در رزومه بعضی نامزدها در مورد تواناییها یا عملکرد ایشان کاملا مخدوش بود" ولی فرصت بررسی از هیات امناء سلب شد.

رئیس جدید دانشگاه آزاد در حالی امروز معرفی شد که هیات موسس دعوتنامه ای برای برگزاری یک نشست در روز دهم اسفند فرستاده بود اما طرفداران دولت "بدون توجه به حسن نیت هیات موسس و عدم انتخاب راه حل قانونی" رئیس جدید را معرفی کردند در حالی که "اگر فقط دو روز صبر می کردند مشکل به شکل قانونی حل می شد."

پرسشی که هیات موسس مطرح کرده این است که "صدور حکم ریاست دانشگاه آزاد از سوی وزیر علوم و تغییرات مکرر در مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی نشانگر چیست و اگر کسانی قصد داشتند فرمان رهبری در مورد شائبه دولتی شدن دانشگاه آزاد اسلامی را نقض کنند چه کاری بیش از آنچه انجام دادند، می توانستند انجام بدهند؟"

دانشگاه آزاد فعالیتش را از سال ۱۳۶۱ به پیشنهاد اکبرهاشمی رفسنجانی و با حمایت آیت الله روح الله خمینی بنیادگذار جمهوری اسلامی شکل گرفت و آقای جاسبی از ابتدا تاکنون ریاست آن را بر عهده داشت.

به گفته آقای جاسبی، این دانشگاه در حال حاضر ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دانشجو، ۴میلیون فارغ التحصیل، ۴۳۱ واحد آموزشی، ۳۰ هزار عضو هیات علمی، بیش از ۳۰ هزار پرسنل تمام وقت و ۶۰۰ مدرسه با ۶۰ هزار دانش‌آموز دارد.



:: برچسب‌ها: تایلند ,
:: بازدید از این مطلب : 497
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

این تبلیغات درحالی آغاز شده است كه شعارهای انتخاباتی و برنامه گروه‌ها در این دوره از تبلیغات جایگاه ویژه‌ای دارند. زیراكه تغییرات قانونی در شیوه‌نامه تبلیغات انتخاباتی سبب شده است كه نامزدها و احزاب برای پرهیز از آنچه در این شیوه نامه تخلف به شمار می آید، روش سنجیده تری را برای معرفی خود انتخاب كنند. با این حال مرور شعارها نشان دهنده سه رویكرد است؛

*شعارهای دقیق و رقابت پذیر بسیار اندك

*در مناظره ها و تبلغات گروه ها، تمركز بر تخریب دولت است

*اعلام شفاف برنامه ها و تصریح مواضع جای خود را به تخریب،‌ حاشیه سازی، تهمت و دادن وعده های غیرواقعی داده است

گرچه تعدد و تنوع ائتلاف ها و گروه هایی كه اغلب تحت عنوان 'جبهه'‌ به تبلیغات و رقابت های انتخاباتی می پردازند،‌ از موارد جال توجه در انتخابات اخیر است، اما بررسی شعارهای این گروه ها نشان دهنده تمركز بر 3 موضوع است.

تعدادی از این گروه ها عبارتند از:‌ جبهه متحد اصولگرایان،‌ جبهه پایداری انقلاب اسلامی، جبهه ایستادگی ایران اسلامی،‌ جبهه توحید و عدالت،‌ ائتلاف كاندیداهای مستقل سراسر كشور،‌ كانون دانشگاهیان ایران اسلامی، جبهه مردم سالاری، جبهه بصیرت و بیداری،‌ جبهه صدای ملت،‌ جبهه منتقدان دولت،‌ جبهه حامیان دولت اسلامی، جبهه عدالت و مهرورزی،‌ جبهه پیروان امام و رهبری،‌ جبهه حامیان ولایت،‌ جبهه جنبش عدالتخواه دانشجویی و ائتلاف جهادگران.

تمركز شعارها با موضوعیت؛

* 'ولایت مداری'

* 'وفاداری به انقلاب اسلامی'

‌* 'خدمتگزاری به مردم'‌

مطرح شده است، اما هیچ یك از گروه ها به مصادیق ولایت مداری اشاره نكرده و به طرح كلی آن بسنده می كنند.

شعارهای برخی از ائتلاف های شركت كننده در انتخابات نهمین دور مجلس شورای اسلامی به قرار زیر است:

- جبهه متحد اصولگرایان: 'معنویت و عقلانیت، عدالت و پیشرفت در سایه ولایت' / 'خانه ای بسازیم شایسته مردم ایران'

- جبهه پایداری انقلاب اسلامی: 'عقلانیت،‌ معنویت و عدالت،‌ حول محور ولایت'

- جبهه ایستادگی ایران اسلامی: 'خانه ملت برای ملت' ‌

- جبهه توحید و عدالت: ‌'چپ، راست، كارگزار،‌ علیه خدمتگزار'

- ائتلاف كاندیداهای مستقل سراسر كشور:‌ 'همچون مدرس، ‌در راه مجلس' / 'طرح نو، برای ایران نو'

- جبهه دانشگاهیان ایران اسلامی: 'دانشگاه در خدمت ایران اسلامی'

- جبهه مردم سالاری:‌ 'اصلاحات مردمی لازمه حكومت مردمی است'

پژوهش**9026**1732**9123



:: برچسب‌ها: سفر , زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 526
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

محمد خزایی، یکی از مظنونان بازداشت‌شده در تایلند، در صحنه انفجار نخست در بانکوک

مقامات نیروی پلیس تایلند اعلام کرده‌اند که از سه تبعه دیگر ایران در ارتباط با توطئه‌ای که ظن آن می‌رود برای قتل دیپلمات‌های اسرائیلی در بانکوک طراحی شده بود، بازجویی کرده‌اند.

پایا اوتایو، از افسران پلیس تایلند، با اشاره به انفجارهایی که روز ۱۴ فوریه در بانکوک، پایتخت تایلند رخ داد، در جمع خبرنگاران اعلام کرد که در جریان بازرسی و جستجوی یک آپارتمان در بانکوک، دو مرد و یک زن ایرانی بازداشت شده‌اند.

به گفته او، این آپارتمان توسط یک زن ایرانی که هم‌اکنون در پرونده انفجارهای بانکوک تحت تعقیب است، اجاره شده بود.

پایا اوتایو روز دوشنبه، ۲۷ فوریه (هشتم اسفند)، به خبرگزاری فرانسه گفت: "ما اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد آنها (سه تبعه ایران) احتمالا به این انفجارها ربط دارند."

این افسر پلیس تایلند اضافه کرد که هنوز هیچ اتهامی علیه این سه نفر صادر نشده است.

روز چهاردهم فوریه امسال گزارش شد که به دنبال وقوع انفجاری غیرمنتظره در منطقه‌ای مسکونی در بانکوک، پایتخت تایلند، دو تبعه ایران که در حال فرار از محل انفجار دیده شده بودند، بازداشت شده‌اند.

مظنونان ایرانی پلیس تایلند در ارتباط با انفجارهای بانکوک

  • سعید مرادی، ۲۸ ساله، که در انفجار برنامه‌ریزی نشده‌ای که روی داد، دو پای خود را از دست داد.
  • محمد خزاعی، ۴۲ ساله، که در بانکوک توسط پلیس در مقابل خبرنگاران حاضر شد.
  • مسعودصداقت‌زاده، ۳۱ ساله که به مالزی گریخت و زمانی که قصد داشت سوار هواپیمایی به مقصد تهران شود، بازداشت شد.
  • لیلا روحانی که خانه محل سکونت مظنونان توسط او اجاره شده بود. مقامات اداره مهاجرت تایلند می‌گویند که او به تهران بازگشته است.
  • علی‌اکبر نوروزی شایا، ۵۷ ساله، از سوی پلیس تایلند به دراختیار داشتن و ساخت مواد منفجره متهم شده است.

گزارش شد که یکی از این دو ایرانی در زمان فرار و بعد از آن که بمبی که در دست داشت، به اشتباه منفجر شد، دو پای خود را از دست داد.

مظنون سوم انفجارهای تایلند، در مالزی و زمانی که قصد داشت سوار هواپیمایی به مقصد ایران شود، بازداشت شد.

برای دو تبعه دیگر ایران هم که گفته شده است به تهران بازگشته‌اند، قرار بازداشت صادر شده است.

مظنونان جدید

یکی از سخنگویان پلیس تایلند نام یکی از سه تبعه ایران را که به تازگی در این کشور از آنها بازجویی شده است، سید مهرداد مدنی اعلام کرد و گفت که او ۳۳ سال دارد و با دیگر مظنونانی که در بازداشت هستند، در ارتباط بوده است.

پلیس تایلند گفته است که آقای مدنی اتهاماتی را که علیه‌اش مطرح شده‌اند، رد می‌کند.

به گزارش رسانه‌های محلی تایلند، بررسی فهرست تماس‌های تلفنی این فرد نشان داده است که او در ارتباط منظم با دو ایرانی دیگری بوده است که الان در تایلند در بازداشت هستند.

در عین حال، آسوشیتدپرس به نقل از ویبون بنگتامای، از افسران پلیس اداره مهاجرت تایلند گزارش داده است که دو نفر از سه فردی که مورد بارجویی قرار گرفته‌اند، آزاد شده‌اند، ولی یکی از آنها تحت قانون مهاجرت و به دلیل اقامت طولانی در تایلند در بازداشت است.

پلیس تایلند گفته است که به باور آنها، ایرانی‌هایی که بازداشت شده‌اند به دنبال توطئه برای قتل دیپلمات‌های اسرائیل بوده‌اند.

دولت ایران هر گونه دخالت در انفجارهای تایلند را رد می‌کند.

رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، روز چهارشنبه، ۲۲ فوریه (سوم اسفند)، متهم کردن ایران به دست داشتن در این حمله‌ها را "سناریوهای از پیش تعیین شده و منسجم از سوی مقام‌های آمریکایی و صهیونیستی" خواند که "عاری از حقیقت است" و گفت که ایران آماده است به شناسایی عوامل انفجارهای اخیر در بانکوک کمک کند.

انفجارهای بانکوک روز ۱۴ فوریه و یک روز بعد از آن انجام شد که دیپلمات‌های اسرائیلی در هند و گرجستان هدف حمله قرار گرفتند.



:: برچسب‌ها: عشق , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 528
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا، در این دیدار كه شامگاه دوشنبه در سالن 'شهید سجادی' اصفهان برگزار شد، تیم هندبال فولاد مباركه سپاهان با نتیجه 35 بر 24 حریف خود را شكست داد.

'اكبر خاكپور' داور اول و 'رضا نیكویه' به عنوان داور دوم این دیدار را قضاوت كردند.

7132/1042



:: برچسب‌ها: زمستان , دوستان , دریاچه ,
:: بازدید از این مطلب : 523
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش خبرنگار 'خبرهای یك' از قم، لاریجانی در همایش كانون وكلای دادگستری در قم تاكید كرده است: استقلال قوه مقننه و كاردانی و شجاعت نمایندگان جهت نظارت بر قانون برای مجلس نهم بسیار مهم و ضروری است .

وی گفت: متاسفانه افراد در مجلس هشتم تصور می كردند وظیفه اصلی آنها فقط سر و صدا و هیاهو است غافل از اینكه اگر مزاج هوچی گری و سیاست بازی بر مجلس غلبه كند، تقنین را از كار می اندازد و مبنای حكمت آمیز و عقلانیت مجلس را تخریب و شرایط آرامش را از كشوری گیرد.

وی اظهار داشت: كشور در شرایط آرامش باید به سمت توسعه و پیشرفت گام بردارد، ما امروز نیازمند تمركز جدی بر توسعه كشور هستیم .

7401**556**2026



:: برچسب‌ها: قرمز , غروب ,
:: بازدید از این مطلب : 515
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

ابش در میان شاعران مهاجرت وطن‌ستا‌ترین شاعر است

از جناب «قنبر‌علی تابش» شاعر نام آشنای افغانستان پیش از این سه مجموعه شعر با نامهای «دور‌تر از چشم اقیانوس» (۱۳۷۶) «آدمی‌پرنده نیست» (۱۳۸۲) و «یک شعله‌نوبهاران» (۱۳۸۹) انتشار یافته و «دل خونین انار» چهارمین مجموعه شعر او است که به تازگی توسط انتشارات صبح امید در کابل منتشر شده است.

بنا بر این، در میان شاعران مهاجر می‌توان او را شاعری پرکار به شمار آورد. هدف این نوشته نگاهی شتابناک به کتاب آخر او است.

تم غالب شعرهای جناب تابش در سه کتاب اولش «وطن»، «مهاجرت» و «مذهب» است. آن سه کتاب قبلی در واقع ادامه یک‌دیگرند. با خوانش دل خونین انار متوجه می‌شویم که شعرهای تابش در صورت و سیرت تغییراتی پذیرفته است. اینک آن تغییرات:

وطن

"غم همیشگی من وطن وطن شده است"؛ این مطلع یکی از غزل‌های شاعر است و درست هم است. تابش در میان شاعران مهاجرت وطن‌ستا‌ترین شاعر است.

او در سه کتاب اولش به وطن نگاهی نوستالوژیک دارد و باز به قول خودش "وطن به پهنهٔ شعر من آرمانشهر است". وطن در آثار قبلی تابش مفهومی ظریف و اثیری است که می‌بایست از دور با حسرت تماشایش کنی، اما به آن نزدیک نشوی.

مانند تابلوی رنگ و روغن، که باید در چند قدمی آن بایستی و از تماشایش لذت ببری، اما مبادا به آن خیلی نزدیک شوی، چون ممکن است زبری‌های رنگ و کشیدکی‌های قلم‌مو ذوقت را بیازارد.

در آن کتاب‌ها رابطهٔ شاعر با وطنش بسیار محتاطانه و تعارفی است. نمی‌خواهد زیاد به آن نزدیک شود، و با دید انتقادی و پرخاشگرانه که خاصیت دیگر هموطنان همروزگارش بود به آن نگاه کند بیشتر آن را تقدیس می‌کند و دوست می‌دارد.

وطنم! دوباره اینک تو و شانه‌های پامیر

بتکان ستاره‌ها را که سحر شود فراگیر

بتکان ستاره‌ها را که ستاره‌های این شهر

همه یادگار زخمند، همه یادگار زنجیر (یک شعله نوبهاران, ص ۲۸)

یا

سلام ‌ای تک‌درخت ریشه در خون، شعله‌ور در باد

که بر پا مانده‌ای با زخم انبوه تبر در باد

همیشه می‌پرم از خواب وقتی خواب می‌بینم

تو را با زخمهای خونچکان شعله‌ور در باد

بگو! روزی به آغوش تو آیا باز می‌گردیم؟

من و این دسته دسته مرغکان دربدر در باد؟ (دورتر از چشم اقیانوس, ص۱۷)

اما در کتاب اخیر، شاعر به وطنش نزدیک‌تر شده؛ حد اقل به تاریخ و اسطوره‌هایش و تا حدود زیادی آن محبت فطری رخنه کرده در تار و پود وجودش را عینی‌تر نثار گذشته فرهنگی سرزمینش می‌کند.

در باره میراث مشترک آن با برادران فرهنگیش چون و چرا می‌کند و هدفش ابراز و احراز هویتی‌است که انگار از او دریغ شده، هرچند وطن معاصرش باز همچنان در پرده ابهام و کتمان باقی می‌ماند و نگاه همچنان تغزلی است.

تحلیل این موضوع البته می‌ماند برای فرصت دیگر، اما آنچه اینجا می‌شود گفت این است که شاعر در این سال‌ها مطالعاتش را در باره وطن گسترش داده و شناختش را عمیق‌تر وعینی‌تر کرده است. در یک کلام او در کارهای گذشته‌اش بیشتر ستایشگر و غمخوار وطنش بود ولی در کارهای اخیرش به شناخت وطن روی آورده و این قدمی به پیش است.

در اولین مثنوی این کتاب که گفت‌وگوی شاعر با دخترش است، این توجه را می‌توان به روشنی دید. شاعر به دخترش که هویت خودش را انکار می‌کند می‌گوید:

شهر فانوس و خیال و تلخی

گل سرخم! تو ز شهر بلخی

بلخ از علم و هنر دریاهاست

زادگاه بوعلی سیناهاست

بلخ نام اولین دولت شهر

نوبهار آتش شوریده به دهر (دل خونین انار، ص ۱۱)

در کارهای گذشته شاعر نگاه انتقادی به وطن و عناصر دخیل در آن اندک و رقیق است. اما در این کتاب رد پای انتقادهای‌ گاه تند هم دیده می‌شود.

اگرچه جوهرة دین من جهان وطنی است

برای چند کفن‌کش ولی کفن شده است

و هرچه انجمن شعر، عاشقند اما

حماسه‌ها همگی منتهی به زن شده است (دل خونین انار، ص ۱۳۰)

مهاجرت

"مهاجرت" دومین دلبستگی مفهومی شاعر است. تابش سال‌ها قبل گفته بود که

آدمی پرنده نیست

تا به هر کران که پرکشید، برای او وطن شود

سرنوشت برگ دارد آدمی

برگ وقتی از بلند شاخه‌اش جدا شود،

پایمال عابران کوچه‌ها شود (آدمی پرنده نیست، ص ۹۰)

که نشان می‌دهد مهاجرت و مسایل آن از دغدغه‌های دیرینه او بوده است. این دغدغه‌ها هنوز ادامه دارد، اما با یک تفاوت و آن عبارت از این است که مهاجرت برای شاعر دیگر فقط یک مفهوم احساسی صرف نیست که تمام رنجهای آن دوری از وطن باشد و حس غربتی که هماره همراه انسان مهاجر قدم می‌زند.

مهاجرت در کارهای اخیر شاعر ابعاد دیگری یافته است. از صورت احساسی صرف در آمده و جنبه‌های حقوقی و حقیقی بسیاری گرفته. گوشت و پوست و استخوان یافته، دغدغه‌های هویتی به آن اضافه شده. چنانکه وقتی یارانه‌ها در ایران قطع می‌شود، شاعر با لحن نسبتا تند و همراه با طنز تلخ می‌سراید:

صبر لبریز شد از پیمانه

قطع شد طفل مرا یارانه

هرچه گفتم که برادر‌زاده است

گفت: عالی است ولی افسانه است (دل خونین انار، ص ۵۷)

نگاه شاعر در داستان "تنو بازی" دو برادر مهاجر که در صبحگاه عید قربان در شهر کرمان خودشان را حلق‌آویز کرده است از این هم تلخ‌تر است

شد کبوتر دو برادر بردار

دو برادر دو کبوتر بردار

ما که تسلیم تو ایم‌ ای غربت!

زگلو‌هامان خنجر بردار

چشم تا چشم افق خونین است

ماه امشب زده چنبر بر دار (دل خونین انار، ۶۰)

مذهب

اما سومین حوزه‌ای که شاعر به آن از قدیم تعلق خاطر داشته حوزه مذهب است. ما در کتاب اخیر او باز این دلبستگی را می‌بینیم اما بر خلاف آن دو حوزه قبلی این بخش از افکار شاعر تغییری نکرده. شاعر همچنان در‌‌همان موضوعات شعر می‌سراید احتیاجی به تغییر نگرش و نگاهش احساس نکرده است.

عشق

و افق تاز‌ه‌ای که در کتاب اخیر تابش جلوه کرده و در کارهای قبلیش غایب بود افق عشق است. در دل خونین انار تابلوهای عاشقانه بسیار است. هرچند زبان شعر تابش در مجموع تغزلی و لطیف بوده است اما در کتاب‌های اولش معلوم بود که شاعر از نزدیک شدن به درخت سیب تغزل، ابا دارد.

اما در کتاب اخیر از این میوه ‌ممنوعه تناول کرده و امید که از بهشت تعهد بیرونش نیندازند.

البته پرداختن به تغزل در این سال‌ها گرایش عام و طبیعی بوده است. جامعه خسته از جنگ شاعرانی سرخورده می‌آفریند. از این حالت فی نفسه نمی‌توان به عنوان تحول یاد کرد اما در کار افرادی خاص که تابش از آن دست است تازگی دارد.

ولی بهشت کرده‌ای جهنم مرا

بهشت کرده‌ای فرشته عالم مرا

چه سودمان از این بهشت بی‌انار و سیب؟

کجا رساند این بهشت آدم مرا (دل خونین انار، ۱۱۹)

البته صرف پرداختن به تغزل با استفاده از فضای کلیشه‌ای شعر عاشقانه فارسی ممکن است کار خاصی تلقی نشود و به حساب سنت شعری گذاشته شود.

چنانکه بسیاری از پیرمردان زمانه ما سر پیری معرکه گیری می‌کنند و شعر عاشقانه می‌سرایند، اما در کار استاد قنبرعلی تابش قضیه از این دست نیست و ایشان در غزل‌هایش نشان می‌دهند که با موضوعش برخورد تجربی و نزدیک دارد وعموما تازگی‌های زبانی و خیالی که در کار شاعر در این کتاب ایجاد شده نیز در همین حوزه قابل ردگیری است.

تجربیات تازه شاید به شاعر جسارت تصاویر و زبان تازه را نیز داده است.

خط زدم بر دفتر سبز تغزل‌های خود

ناگهانی روی اعصابم نیایی بعد از این

ساندویچت شد دلم امشب، بفرما نوش جان

صبح در سیمای قصابم نیایی بعد از این (دل خونین انار، ص ۱۲۱)

یا

از بلوغ باغهای پسته می‌رسی

پسته را سر دلم شکسته می‌ر‌سی (دل خونین انار، ص ۱۲۵)

در پایان باید اشاره کنم که زبان شعر تابش نیز در این مجموعه به سمت سادگی و عینیت رفته و از انتزاع دور شده و این نیز حرکتی رو به پیش است.



:: برچسب‌ها: فوتبال , سفید , نیکون ,
:: بازدید از این مطلب : 614
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا، به نقل از این بیانیه در این عملیات ها كه در استان های قندوز ، بلخ ، قندهار، نیمروز ، میدان وردك ، غزنی و لوگر در 24 ساعت گذشته انجام شد ، مقدار زیادی سلاح و مهمات و همچنین 207 كیلوگرم مواد مخدر بدست نیروهای پلیس افتاد.

همچنین استاندار بغلان افغانستان اعلام كرد: قاری جمال الدین فرمانده طالبان با 23 شبه نظامی تحت امرش، خود را به دولت تسلیم كردند.

به گزارش ایرنا، 'منشی عبدالمجید' در گفت و گو با رسانه ها افزود: این گروه امروز (دوشنبه) همراه با سلاح های خود در شهرستان 'تاله و برفك' خودرا تسلیم دولت كردند.

با گذشت بیش از 10 سال از حضور نیروهای سازمان پیمان آتلانتیك شمالی (ناتو) به رهبری آمریكا با ادعای برقراری امنیت و دمكراسی ، خشونت ها ، ناامنی و فقر در این كشور افزایش یافته است.

آساق**ع.ن**1663**2047**



:: برچسب‌ها: بهار , خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 559
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()