نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شامگاه روز گذشته (چهارشنبه، 24 اسفندماه) نشستی با حضور حمید شاه آبادی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، 'پیتر اشتاین'، كارگردان آلمانی و محمد دشتگلی، سرپرست مركزهنرهای نمایشی در دفتر این معاونت برگزار برگزار شد تفاهم نامه اجرای نمایش 'اورستیا' به امضا رسید.

حمید شاه آبادی، به دلیل حضور 'پیتر اشتاین' در ایران تشكر كرد و برای او و اجرای این نمایش آروزی موفقیت كرد و افزود: 'اشتاین' از چهره های بین المللی و شناخته شده تئاتر است و جامعه تئاتری به حضور او در ایران افتخار می كند.

معاون امور هنری اظهار كرد: اگرچه توجه ما به حفظ سنت و فرهنگ كشور خودمان است ولی به تئاتر در سطح بین المللی اهمیت می دهیم. هنر آلمان ظرفیت و قدرت دارد و مناسبات مشترك دو كشور در سال 2012 به تعامل هنری كمك خواهد كرد.

وی اظهار كرد: هنرمندان همیشه به دلیل روحیه باز، موجب تلطیف روابط بین كشورها بوده و هستند و امیدوارم 'اشتاین' در مدت اقامتش درایران با توانمندی هنرمندان تئاتر و ظرفیت های آنها آشنا شود. به طور قطع برای استفاده از تكنیك و هنر تئاتر جهان و رسیدن به طراز بین المللی این قبیل رفت و آمدها لازم و ضروری است.

شاه آبادی با ابراز امیدواری از اینكه این كارگردان آلمانی، در پایان این سفر از فرهنگ و هنرمندان ایران شناخت بیشتری پیدا كند گفت: از این تعاملات دو جانبه بهره برداری می كنیم و گمان مان بر این است، با این حركت هنرمندان دو كشور به هم نزدیك می شوند و به تعمیق روابط همدیگر كمك خواهند كرد.

در ادامه این نشست، 'پیتر اشتاین' با بیان آنكه شنیده ام خیلی ها به اجرای این پروژه در داخل ایران علاقه دارند، گفت: برای اجرای 'اورستیا'، مركز هنرهای نمایشی گروه را حمایت كرده و بودجه ای را به این جریان اختصاص داده است.

وی درباره حضورش در ایران و اجرای نمایش توضیح داد: این نمایش در واقع یك اثر مطرح و پایه ای در اروپا است و تاكنون نیز به صورت كامل در ایران به اجرا درنیامده و جمیع این مسایل موجب شد این نمایش را در ایران اجرا كنم.

'اشتاین' ادامه داد: ما هنرمندان، همیشه دستمان را برای همكاری دراز می كنیم چرا كه هنر ما را به هم نزدیك می كند و اجرای این پروژه را مثبت ارزیابی می كنم.

اشتاین گفت: به طور قطع در زمانی كه در ایران اقامت دارم از هنرمندان و اهالی تئاتر نكات زیادی دریافت خواهد كرد.

این نشست با امضای تفاهم نامه بین پیتر اشتاین ومحمد دشت گلی و اهدای دیوان حافظ به اشتاین توسط حمید شاه آبادی پایان یافت.

فراهنگ**ا.خ 1418



:: برچسب‌ها: هاوایی ,
:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 26 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

محمد غفاری چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : سووال از رییس جمهور از حقوق و وظایف اصلی و حقوقی مجلس است در عین آنكه نشانه ای از صوری نبودن مردمسالاری در نظام جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود.

وی اظهار داشت : در این میان آنچه كه در مجلس شاهد بودیم یك بحث طلبگی مستقیم و رودر رو بود.

وی با بیان اینكه در برخی دولت ها گاه اتفاق می افتد كه مسوولان دو یا سه قوه بصورت غیر مستقیم و از طریق نشریات و مانند آن بحث می كردند كه این امربرای مردم پذیرفتنی نبود و نیست و مردم ترجیح می دهند این بحث در زمینه مسائل و موضوعات جامعه رودر رو باشد.

وی با بیان اینكه در این بحث رییس جمهور با گشاده رویی تمام در مجلس حضور یافت ، افزود : اما آنچه كه از وی سووال شد و از مدت ها قبل نیز در مجلس مطرح بود مباحث چندان مرتبطی با مسائل اصلی جامعه و مردم نبود.

وی اظهار داشت : درشرایطی كه با وجود فشارهای دشمن انتخاباتی پرشور با حضور گسترده مردم برگزار شد و دشمن بار دیگر در توطئه های خود ناكام ماند به نظر می رسید در جریان وقوع چنین بحث طلبگی بین قوا باید به مسائل اصلی كشور و مردم پرداخته می شد.

وی گفت : آنچه كه در قالب این 10 سووال از رئیس جمهور مطرح شد بیشتر در بحث اظهار نظرها ، دیدگاه ها و عقاید رییس جمهور بود تا مسائل و مشكلات اصلی و روز كشور و جامعه ،در حالی كه توقع جامعه غیر از این بود.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت : این سووال ها باید در بحث وظایف رییس جمهور و كوتاهی ها و قصورها می بود نه نظرات و دیدگاه های وی در عین آنكه سووال كنندگان هم عموما نمایندگان جریان های غیر اصولگرا در مجلس بودند كه مردم در این انتخابات به آنها پشت كردند و همین پاسخ نه مردم بدان ها برای انصراف شان از این بازخواست كافی بود.

وی ادامه داد : با این حال آنان منصرف نشدند و به جای طرح مسائل سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی روز كشور كه مردم با آنها درگیرهستند و تعامل دولت و مجلس در كاهش بار این فشارها و مسائل، به مباحث حاشیه ای و فرعی كه طرح آنها ضرورتی هم نداشت پرداختند.

وی گفت : در این میان مجلس شورای اسلامی خود باید پاسخگو باشد چرا كوتاهی هایی كه از سوی مجلس و برخی دستگاه های دیگر در رسیدگی و توجه به مسائل و مشكلات مردم چون گرانی ها و مانند آن مطرح است، نمی پردازد.

غفاری افزود : هشت سووال از 10 سووال از رییس جمهور مربوط به حوزه اختیارات و وظایف وی نبود اما با این حال وی به این مباحث كه سود و تاثیری هم برای جامعه نداشت با درایت پاسخ داد اما در دو سووال مربوط به مسائل مردم پاسخ های بسیار قانع كننده و قابل قبولی ارائه كرد.

وی بیان كرد : مجلس باید همه اركان كشور و امور مربوط به آنها را مورد توجه قرار دهد نه آنكه در شرایطی كه جامعه نیاز به انسجام دارد ، از مباحث بهره برداری های سیاسی و مانند آن كند.

2713/659



:: برچسب‌ها: روش , پاریس ,
:: بازدید از این مطلب : 441
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 26 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش خبرنگارایرنا برای احداث این پیست كه ظرفیت یك هزارو 200 تماشاگر را دارد مبلغ 60 میلیارد ریال هزینه شده است.

بدلیل نیمه سرپوشیده بودن این پیست برخلاف پیست تهران كه اگر هنگام مسابقه بارندگی صورت گیرد مسابقه تعطیل می شود در پیست اهواز چنین وضعی پیش نخواهد آمد و درجریان بارندگی می توان مسابقه را ادامه داد.

این پیست كه درمجموعه ورزشی 16 هكتاری اهواز و در مجاورت استخر آزادی ساخته شده هر دور آن 250متر بوده به طوری كه از این پس می توان مسابقات بین المللی دوچرخه سواری را درآن برگزاركرد، ضمن آنكه اهوازمی تواند میزبان خوبی برای اردوهای تیم ملی درزمینه مسابقات پیست باشد.

قابل توجه است كه این پیست فاقد راهروی ورود آمبولانس به محوطه پیست است.

یادآور می شود: عملیات ساخت پیست دو چرخه سواری اهواز درسال 76 شروع شد، اما پس ازمدتی متوقف و كار آن دوباره از سال 86 به طور جدی دنبال شد.

در آیین افتتاح پیست دوچرخه سواری اهواز علاوه بر 'محمد عباسی'، وزیر ورزش و جوانان، رییس فدراسیون دوچرخه سواری، مسوولان ورزش استان، روسای هیات های ورزشی خوزستان و جمع زیادی از ورزشكاران حضور داشتند.

همچنین در مراسم افتتاح این پیست، چند برنامه نمایشی دوچرخه سواری و ورزش زورخانه ای انجام شد.

639/7161/641/ 640



:: برچسب‌ها: عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 367
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 26 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

شماری از كارشناسان مسائل اقتصادی تاجیكستان معتقدند: دولت با كاهش تعداد مالیات ها نه تنها از فرار مالیاتی پیشگیری می كند بلكه زمینه گسترش فعالیت های تجاری را فراهم می آوردد.

به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آسیای میانه، در قانون جدید مالیات تاجیكستان با وجودی كه تعداد آن نسبت به قبل كمتر شده اما برای پیشگیری از كاهش منابع درآمدی دولت نیز تدابیر لازم اتخاذ شده است.

بانك جهانی از تاجیكستان درخواست كرد، با اصلاح قوانین مالیاتی زمینه رشد بیش از پیش اقتصاد این كشور را فراهم كند.

براساس گزارش اخیر بانك جهانی تاجیكستان با دریافت 22 نوع مالیات از بخش های مختلف اقتصادی و مردم، جایگاه 168 را در بین 183 كشور جهان به خود اختصاص داده است.

تحلیلگران مسائل اقتصادی می گویند با وجودی كه بانك جهانی و صندوق بین المللی پول مدت ها پیش از مسوولان تاجیكستان خواسته اند كه تغییرات ساختاری در قوانین مالیاتی خود ایجاد كند اما تاكنون هیچ تغییری ایجاد نشده است.

كارشناسان نهادهای مالی معتقدند بخش عمده درآمد كارخانه ها و موسسه های اقتصادی این كشور صرف پرداخت مالیات به عنوان تامین كننده 80 درصد منابع بودجه دولت می شود در حالی كه این رقم در دیگر كشورها حدود 40 درصد است.

جامعه تجاری تاجیكستان در بهمن ماه نسبت به دریافت مالیات از شبكه های ارتباطی نظیر تلفن همراه و خدمات اینترنتی انتقاد كرده و از 'امامعلی رحمان'رییس جمهوری خواستند در این زمینه تجدیدنظر شود.

معاون كمیته مالیات تاجیكستان با بیان اینكه در بسیاری از كشورهای توسعه یافته از شبكه های ارتباطی مالیات دریافت می شود، گفت: افزون براین، استفاده از طرح موسوم به (ترافیك خاكستری) توسط یك اپراتور سبب شده كه میزان مالیات های پرداخت نشده به میلیون ها دلار برسد.

'ایوب جان سالیف'افزود: در سه سال گذشته بیش از 10 میلیون دلار مالیات پرداخت نشده كشف شده است.

اعلام كمتر شمار مشتركین و میزان مكالمه، برای گریز از پرداخت مالیات به عنوان 'ترافیك خاكستری' شناخته می شود.

رییس یك شركت سرمایه گذاری معتقد است: اگر تاجیكستان خواهان جذب سرمایه گذاران است و می خواهد تولیدكنندگان محلی تجارت خود را توسعه دهند، باید قوانین مالیاتی را شفاف و ساده كند.

'جمشید رحمان بردیف' گفت: یك قانون مالیاتی تنها نباید بودجه ملی را پر كند، بلكه باید تولیدكنندگان داخلی را به توسعه تجارت تشویق كند.

معاون كمیته مالیات نیز هدف از اصلاح و تدوین قانون جدید مالیاتی را كاهش تعداد و میزان مالیات ها دانست و افزود: با این اقدام، مالیات دهندگان دیگر درآمدهای خود را مخفی نخواهند كرد.

'رستم جباروف'گفت: متاسفانه بسیاری از تجار كوچك و متوسط دو دفتر ثبت عملیات مالی دارند تا درآمدهای اصلی خود را مخفی كنند زیرا اگر كل درآمد را اعلام و مالیات ها را كامل پرداخت كنند، ورشكست خواهند شد.

وی اضافه كرد: تلاش می كنیم این روند را از سایه خارج كنیم تا دیگر مجبور به مخفی كردن درآمدهای خود نباشند، بلكه مازاد درآمد خود را صرف توسعه ظرفیت و سرمایه گذاری های جدید كنند.

جباروف با بیان آنكه قانون مالیاتی جدید هنوز در حال تدوین است و كارگروه مربوطه در حال كارهای پایانی است، تصریح كرد: ویرایش كاری قانون مالیات جدید بر كاهش انواع مالیات تاكید دارد، اما مالیات های اصلی بویژه ارزش افزوده را نمی توان حذف كرد زیرا این بخش یكی از منابع درآمدی بودجه كشور است.

رییس سازمان های غیردولتی مركزی برای یك بازار آزاد نیز با انتقاد از انواع مالیات دریافتی از تجار، صنعتگران و دیگر فعالان اقتصادی، گفت: كشورهای همسایه نه تنها انواع مالیات ها را كاهش داده اند بلكه نرخ مالیات ها بر ارزش افزوده و درآمد را كاهش داده اند.

'كنستانتین بوندارنكو' افزود: در قرقیزستان نرخ مالیات بر ارزش افزوده 12 درصد و مالیات بر درآمد 20 درصد است اما در تاجیكستان به ترتیب 18 و 25 درصد می باشد.

وی گفت: گرچه كاهش تعداد مالیات ها در دو سال نخست سبب افت حدود 20 درصدی درآمدهای دولت و تشدید تاثیر نامطلوب بر ارایه خدمات اجتماعی خواهد شد اما در آینده تاثیر مثبت برجای خواهد گذاشت.

'تد اشنایدر' رییس هیات صندوق بین المللی پول نیز در دیدار اخیر خود با 'امامعلی رحمان' گفت: قانون جدید مالیات كه به صندوق تحویل شده به توسعه فضای كسب و كار كمك خواهد كرد.

این قانون باید از 13 فروردین سال 91 در تاجیكستان اجرایی شود.

آساق**1558**1516



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 387
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

25 اسفند 1373

حجت‌الاسلام سید 'احمد خمینی' فرزند امام خمینی(ره) دارفانی را وداع گفت.

25 اسفند 1373

بیل كلینتون رییس جمهوری وقت آمریكا با امضای یك دستورالعمل، همكاری تمام شركت‌های آمریكایی با طرفهای ایرانی را ممنوع كرد.

25 اسفند 1367

یك ماه پس از صدور فتوای امام خمینی(ره) علیه سلمان رشدی نویسنده كتاب موهن آیات شیطانی، كنفرانس وزیران خارجه 46 كشور عضو سازمان كنفرانس اسلامی با صدور قطعنامه‌ای حكم بر ارتداد سلمان رشدی داد.

25 اسفند 1366

عملیات والفجر 10 در 30 كیلومتری عمق خاك عراق و در منطقه عمومی خرمال آغاز شد.

25 اسفند 1366

شهر حلبچه از شهرهای كردنشین عراق توسط مزدوران رژیم بعث بمباران شیمیایی شد.

25 اسفند 1356

حوزه علمیه قم در بیانیه‌ای نوروز سال 1357 را در اعتراض به جنایات رژیم پهلوی در قم و تبریز، تحریم كرد.

25 اسفند 1354

آیت‌الله 'گلپایگانی' در نامه‌‌ای به رییس مجلس سنا و رییس مجلس شورای ملی نسبت به تبدیل تاریخ هجری شمسی به تاریخ شاهنشاهی اعتراض كرد.

25 اسفند 1352

وزارت امور خارجه، سفیر و اعضای سفارت ایران در هلند را به دلیل امتناع مقامات آن كشور در جلوگیری از حمله دانشجویان معترض ایرانی به ساختمان سفارت، به تهران فراخواند. با خروج سفیر و اعضای سفارت ایران از هلند، این سفارتخانه تعطیل شد .

25 اسفند 1342

'فیلیپس تالبوت'، معاون وزارت خارجه آمریكا در خاورمیانه و خاور نزدیك وارد تهران شد. وی در بدو ورود به تهران گفت: كمكهای آمریكا به ایران تقلیل نیافته و كماكان ادامه خواهد یافت.

25 اسفند 1338

دومین دوره مجلس سنا كه در 27 اسفند 1332 به ریاست سید 'حسن تقی‌زاده' آغاز به كار كرده بود، به فعالیت خود خاتمه داد.

25 اسفند 1311

محاكمه سری 'عبدالحسین تیمور تاش' وزیر سابق دربار 'رضاخان پهلوی' آغاز شد. او بعدها در نهم مهر 1312 به جرم ارتشاء محكوم و به خواست رضا خان اعدام شد.

25 اسفند 1304

سفارت آمریكا از وزارت امور خارجه ایران درخواست كرد اطلاعاتی پیرامون نقش مجلس شورای ملی در امر سیاستگذاری خارجی در اختیار آن سفارت قرار دهد.

25 اسفند 1299

هیات دولت تصمیم گرفت كه از این پس محاكمه اتباع خاطی روس، آذربایجان، گرجستان، ارمنستان و همچنین اتباع عثمانی، بین‌النهرین (عراق) و سوریه در دادگاههای دادگستری مورد رسیدگی قرار گیرد.

25 اسفند 1285

در پی تظاهرات و گردهمایی‌های اعتراض‌آمیز مردم اصفهان كه به دعوت علما و مراجع، علیه ظل‌السلطان حاكم این شهرصورت گرفت، نامبرده از حكومت اصفهان عزل شد.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: غذا , مکزیک , شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، 'زیگمار گابریل' رییس حزب سوسیال دمكرات های آلمان و رهبر گروه مخالفان دولت در پارلمان این كشور كه سرگرم بازدید از سرزمین های اشغالی است، مشاهدات خود را در پایگاه اطلاع رسانی خود منتشر كرد و گفت: جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی، 'آپارتاید' است.

نوشته های این رهبر گروه مخالفان دولت در پارلمان آلمان بازتاب فراوانی در رسانه های این كشور داشت.

زیگمار در رابطه با مشاهدات روز گذشته خود از سرزمین های اشغالی در پایگاه اطلاع رسانی خود نوشت: من یك دیدار بسیار غمگین از كرانه باختری داشتم و از مشاهدات خود به این نتیجه رسیدم كه در آنجا یك رژیم 'آپارتاید' حاكم است.

این نماینده پارلمان آلمان نوشت: من به این موضوع واقف هستم كه استفاده از كلمه آپارتاید در مورد اسراییل بسیار تند است، اما برای فلسطینی هایی كه در این منطقه زندگی می كنند، وضعیت واقعا به همین شكلی است كه گفتم.

وی نوشت: واژه آپارتاید در مورد اسراییل، واژه ای است كه نه فقط من، بلكه همه كسانی كه از این منطقه دیدن می كند و با ساكنان آن هم صحبت می شوند، به یاد آن می افتند.

رییس حزب سوسیال دمكرات های آلمان همچنین در صفحه فیس بوك خود نوشت: رفتار تحقیر كننده كه با فلسطینی ها در شهر 'هبرون' می شود به مراتب فراتر از آنی است كه ما در دیگر مناطق كرانه باختری تجربه می كنیم و این رفتار حتی در من كه از اسراییل حمایت می كردم، خشم بزرگی را نسبت به سیاست ها و رفتار آنها ایجاد كرده است.

زیگمار گابریل كه یكی از گزینه های مطرح برای جایگزینی صدر اعظم آلمان در انتخابات آتی این كشور است، همچنین در روزهای گذشته در گفت وگو با روزنامه 'راینیشن پست'، با انتقاد از سیاست های رژیم صهیونیستی در شهرك سازی، خواستار توقف هرچه سریعتر این گونه اقدامات شد.

گابریل با تاكید بر لزوم از سرگیری هرچه سریعتر مذاكرات صلح، افزود: توقف شهرك سازی در كرانه باختری از منظر وی یك پیش شرط برای مذاكرات نیست، بلكه صرفا پایبند بودن به حقوق بین المللی است.

اروپام** 2051** 1701**1545



:: برچسب‌ها: عروسی , سفر , فرانسه ,
:: بازدید از این مطلب : 452
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش خبرنگار ایرنا در دمشق، هنگام ورود این كمك ها به فرودگاه دمشق شماری از مسوولان ایرانی از جمله 'محمدرضا رئوف شیبانی' سفیر ایران در سوریه، 'وریف الحلبی ' مدیر كل سازمان های بین المللی وزارت خارجه و مهاجرین سوریه و جمعی از مقام های این كشور حضور داشتند.

شیبانی در این مراسم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در دمشق گفت كه این كمك اولین محموله از كمك های ایران به كشور دوست سوریه و در راستای مناسبات گسترده و حمایت تهران از این كشور در ارتباط با تحولات اخیر صورت می گیرد.

وی با اشاره به این كه اولین كمك شامل دارو و مواد و تجهیزات پزشكی است، افزود: سه محموله دیگر كه در آینده وارد سوریه می شود ، شامل مواد غذایی ، لوازم زندگی ، آمبولانس ، چادر ، پتو و دیگر مایحتاج مردم سوریه در مناطق بحرانی خواهد بود.

سفیر ایران در سوریه ارسال این كمك ها را نشانه دوستی و محبت مردم ایران به مردم سوریه دانست و گفت : با توجه به اقدامات تروریستی علیه مردم سوریه در برخی مناطق این كشور این كمك ها در راستای كمك به آنان صورت می گیرد.

محموله مزبور پس از ورود تحویل مقام های سازمان هلال احمر سوریه شد.

خاورم**1436**1597



:: برچسب‌ها: مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 390
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse
مارک تامپسون

مارک تامپسون: بخش فارسی بی‌سی‌سی نیز هدف تهاجم مستمر مقامات ایران قرار داشته است

مدیرکل بی‌بی‌سی از اقدامات حکومت ایران برای تحت فشار قرار دادن بخش فارسی این سازمان و کارکنانش به عنوان یکی از تهدیدهایی نام برده که روزنامه نگاران با آنها مواجه هستند.

مارک تامپسون، مدیرکل بی‌بی‌سی، در سخنانی که قرار است شامگاه چهارشنبه، ۲۴ اسفند (۱۴ مارس) تحت عنوان "بی بی سی در سال ۲۰۱۲ و پس از آن" در گردهمایی انجمن سلطنتی تلویزیون ایراد کند به مساله محدودیت ها و مخاطرات حرفه خبررسانی در شماری از کشورهای جهان از جمله ایران می پردازد.

در خلاصه ای از متن این سخنرانی که پیشاپیش انتشار یافته، آقای تامپسون از چالش هایی که در راه اطلاع رسانی وجود دارد سخن گفته و افزوده است که هیچیک از این چالش ها خطیرتر از تهدیدهای متعددی نیست که آزادی بیان و روزنامه نگاری سودمند در سراسر جهان با آنها دست به گریبان است و این تهدیدها را "منفی ترین و نگران کننده ترین تحول" در طول دوران تصدی سمت ریاست بی‌بی‌سی عنوان کرده است.

مدیرکل بی‌بی‌سی با اشاره به دشواری های اقتصادی که رسانه های کاغدی در تقریبا تمامی کشورهای توسعه یافته با آنها مواجه هستند، گفته است که با توجه به ابعاد چالش پیش روی روزنامه نگاران در این گروه از رسانه ها، لازم است تا رسانه های غیرکاغذی رایگان، مانند بی‌بی‌سی، در مورد محصولاتی که به خصوص در محیط دیجیتالی، در اختیار مردم قرار می دهند دقت و توجه بیشتری معمول دارند.

آقای تامپسون بخشی از سخنان خود را به "خطرات روز افزونی که روزنامه نگاران را در نقاط متعدی از جهان تهدید می کند" اختصاص داده و با اشاره به "سیاه ترین لحظات" در این زمینه، یاد آور شده است که شماری از همکاران بی‌بی‌سی در کشورهای سومالی، افغانستان، عربستان سعودی و منطقه بالکان جان خود را در راه اجرای ماموریت خبررسانی از دست داده اند و آلن جانسون، یکی از خبرنگاران این سازمان نیز ماهها را در اسارت گروگانگیرها در غزه گذراند در حالیکه بسیاری از کارشناسان نسبت به امکان زنده ماندن و نجات او ابراز نگرانی می کردند.

در مورد خطراتی که جان روزنامه نگاران را تهدید می کند، مارک تامپسون از مرگ ماری کالوین و رمی اوشلیک و زخمی شدن چند خبرنگار دیگر در درگیری های اخیر شهر حمص در سوریه یاد کرده و گفته است که بسیاری از روزنامه نگاران بی‌بی‌سی سالها در کنار خانم کالوین کار کرده بودند و او را به عنوان خبرنگاری برجسته می ستودند و به عنوان دوست، گرامی می داشتند.

تلویزیون فارسی

زمانبندی پارازیت اندازی و اخلال در برنامه های شبکه فارسی تجربه ای جدید نیست

به گفته آقای تامپسون، وقوع چنین حوادثی باعث می شود تا برخی این نظر را مطرح کنند که در دوره ای که مصرف کنندگان خبر خود به تولید کنندگان خبر تبدیل می شوند، آیا ضرر اعزام خبرنگار به مناطق درگیری مانند سوریه از فایده چنین اقدامی بیشتر نیست و آیا بهتر نیست که رسانه های همگانی خود را صرفا به پخش اخبار و فیلم هایی محدود کنند که توسط فعالان و شهروندان تهیه می شود و در اختیار رسانه ها قرار می گیرد؟

مارک تامپسون در پاسخ به چنین پیشنهادهایی گفته است که بی‌بی‌سی از اینگونه گزارش ها استفاده می کند اما همواره دقت به خرج می دهد تا مخاطبان را آگاه کند که قادر نیست صحت و روش تهیه چنین گزارش هایی را تایید کند. در عین حال، هنوز هم این اعتقاد وجود دارد که هیچ چیز دیگری نمی تواند جای گزارش ارسالی روزنامه نگار حرفه ای حاضر در محل واقعه را بگیرد.

وی گفته است که سازمان تحت مدیریت او به طور مرتب به بازبینی و بازنگری روش های ایمنی روزنامه نگاران خود مبادرت می ورزد و وقایع تاسف آور اخیر در حمص نیز باعث بررسی مجدد این روش ها شد اما در مواردی که بی بی سی تشخیص دهد که می تواند مخاطرات را شناسایی، ارزیابی و مدیریت کند، همچنان به اعزام گروه های خبررسانی به سوریه و سایر مناطق پرخطر جهان ادامه خواهد داد زیرا اعتقاد دارد که این تنها راه انتقال واقعیت حوادث به مخاطبان است.

کارکنان بخش فارسی بی‌بی‌سی

مدیرکل بی‌بی‌سی در بخش دیگری از سخنان خود، از خطرات دیگری که روزنامه نگاران با آنها مواجه هستند سخن گفته و افزوده است: "تهدید و ارعاب صرفا به خبررسانی از خط مقدم جبهه منحصر نمی شود بلکه، همانگونه که ماه گذشته تصریح کردم، بخش فارسی بی‌سی‌سی نیز هدف تهاجم مستمر مقامات ایران قرار داشته است."

به گفته آقای تامپسون، از آنجایی که تمامی کارکنان بخش فارسی بی‌بی‌سی در خارج از ایران و عمدتا در لندن مستقر هستند، عناصری در حکومت ایران به خاطر ناتوانی در دسترسی به آنان "به شیوه بازداشت و ارعاب خویشاوندانشان که در داخل ایران هستند روی آورده اند."

آقای تامپسون افزوده است که دولت ایران برای تضعیف فعالیت بخش فارسی بی‌بی‌سی، به بازداشت بدون وارد کردن اتهام، حبس انفرادی و تهدید و تطمیع اعضای خانواده های کارکنان بی‌بی‌سی دست زده و آنان را تحت فشار قرار داده است تا از بستگان خود بخواهند یا از کار برای بخش فارسی بی‌بی‌سی صرفنظر کنند و یا به جاسوسی برای تشکیلات اطلاعاتی ایران تن در دهند.

تلویزیون فارسی

مدیرکل بی‌بی‌سی واکنش مقامات ایرانی به راه‌‌‌اندازی تلویزیون فارسی را نشانه اعتبار آن دانسته است

مارک تامپسون پرسیده است "جرم بخش فارسی چیست؟" و در پاسخ گفته است که سازمان نظارت بر رسانه ها در ایران در گزارشی که چند ماه پس از راه اندازی تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی تهیه کرد پاسخ این سئوال را داد. این گزارش "تایید کرد که به نظر می رسد بخش فارسی بی بی سی در صدد تضمین اطلاع رسانی بی طرفانه و مبتنی بر حقیقت است و به همین دلیل هم، فعالیت آن موذیانه است."

آقای تامپسون در اشاره به اقداماتی که برای اخلال در پخش برنامه های بخش فارسی بی‌بی‌سی صورت گرفته، گفته است به نظر می رسد کسانی که در صدد اخلال یا مسدود کردن دسترسی مخاطبان به این برنامه ها هستند به اقدامات گسترده تری روی آورده اند. او به عنوان مثال اشاره کرد که در یک مورد اخیر، تلاش شده بود که روی امواج دو ماهواره پخش کننده برنامه تلویزیون فارسی پارازیت انداخته شود و همزمان تلفنهای این بخش نیز که برای ارتباط با مخاطبان به کار می رود، با استفاده از تماس های خودکار و متعدد، مختل شود.

به گفته مدیرکل بی‌بی‌سی، اثبات منبع این حملات اگر نه غیرممکن، دست کم دشوار است هر چند پارازیت اندازی بر برنامه تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی اقدامی بی سابقه نیست و زمانبندی و همزمانی اینگونه حملات هم به وضوح شک برانگیز تلقی می شود.

در بخش دیگری از متن سخنرانی مارک تامپسون آمده است که حمله های اخیر به بی‌بی‌سی فارسی نخستین اقدام از این دست نبوده زیرا برای میلیون ها تن از مردم ایران، بی‌بی‌سی فارسی منبع ارزشمندی برای کسب اخبار بی طرفانه در مورد وقایع و تحولات کشورشان و سایر نقاط جهان است.

در مورد واکنش به اخلال در برنامه های بی‌بی‌سی، آقای تامپسون گفته است: "اگرچه مایل نیستم جزئیات بیشتری را در حال حاضر مطرح کنم، اما باید بگویم که مانند همیشه، ما به تمام اقدامات ممکن دست خواهیم زد تا اطمینان حاصل کنیم که خدمات حیاتی را که ارائه می دهیم در دسترس کسانی قرار می گیرد که به این خدمات نیاز دارند."



:: برچسب‌ها: خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 411
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار معارف ایرنا، حاج علی اكبری در این بیانیه آورده است: سال 90 با همه فراز و نشیب های تلخ و شیرین روزهای پایانی خود را می گذراند سالی كه برای مردم ایران اسلامی جلوه عزت و اقتدار جهانی بود سالی كه بیداری اسلامی عمق مرزهای جهان استكبار را درنوردید و بیداری مردمی جهانی ستون های سست امپراتوری غرب را به لرزه درآورد.

وی در بیانیه خود همچنین می افزاید: سالی كه به تدبیر حكیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی 'سال جهاد اقتصادی' نام گرفت تا حركتی نوین را در مقابله با برنامه ریزی و هجمه اقتصادی دشمن طراحی كرده و در گام های بعدی به سمت و سوی الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت 'اقتصاد مقاومتی' را رقم بزند.

بیانیه خاطرنشان كرده است: اینك كه سال جدید فرا می رسد و طراوات بهار جسم و جانمان را فرا می گیرد و تكاپوهای سازنده پایان سال برای آمادگی و استقبال از بهار در همه جا به چشم می آید سزاست كه با همان نگاه برگرفته از آموزه های دینی و سیره نورانی ائمه اطهار علیهم السلام با برنامه ریزی و تدبیر حكیمانه فرصت پیشواز نوروز و تحویل سال را به جلوه ای روشن و جذاب از ارتباط با خدای مهربان و راز و نیاز با یگانه هستی توسل به عنایات خاصه حضرت ولی عصر (عج) و تجلی یاد عطرآگین شهیدان تبدیل كنیم.

حاج علی اكبری در این بیانیه همچنین از ائمه جماعات مساجد سراسر كشور خواست تا درهای مساجد از یك ساعت قبل از تحویل سال به روی مومنان گشوده شود و با برنامه هایی كه نشان از نشاط معنوی و طراوات بهاری دارد بهترین لحظات خاطره انگیز معنوی پدید آید.

فراهنگ 1883**1588



:: برچسب‌ها: مکزیک , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 411
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا، مجمع عمومی انتخابات رییس هیات كشتی استان مازندران، امروز (چهارشنبه) با حضور حجت الله خطیب سرپرست فدراسیون كشتی و نصرالله پریچهره مدیركل ورزش و جوانان استان مازندران در شهر ساری برگزار شد.

در این انتخابات، اصغر ثمربخش رییس هیات كشتی استان مازندران و تنها نامزد این پست، برای مدت چهار سال دیگر به عنوان رییس هیات كشتی استان مازندران انتخاب شد.

9162 / 1589



:: برچسب‌ها: فرانسه , جشنواره ,
:: بازدید از این مطلب : 413
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()